Forum avocaţi > Civil

Suspendare permis 90 de zile

13-08-2017
Vizitator
Mi a fost suspendat permisul de conducere timp de 90 de zile. Am primit instiintare ca de pe 16.05.2017 nu mai am dreptul sa conduc. Cand anume ar trebui sa ma duc sa l recuperez exact si unde?
Răspunde
 14-08-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Dupa expirarea celor 90 de zile mergeti la Serviciul circulatie si inmatriculari auto pentru a va ridica permisul.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-08-2017

Buna ziua.
Ieri seara la ora 23:30 am fost oprit de un echipaj de Politie. In urma testului a iesit 0.46 mg l alcol pur in aierul expirat. La ora 01:07 mi sa luat prima recoltare de sange iar la ora 02:07 ceea de a 2. Nu stiu ce sa fac si cand as putea sa imi recuperez permisu va multumesc
Răspunde
 15-08-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Stefan00 a scris pe 14-08-2017:
Buna ziua.
Ieri seara la ora 23:30 am fost oprit de un echipaj de Politie. In urma testului a iesit 0.46 mg l alcol pur in aierul expirat. La ora 01:07 mi sa luat prima recoltare de sange iar la ora 02:07 ceea de a 2. Nu stiu ce sa fac si cand as putea sa imi recuperez permisu va multumesc

In situatia in care, in urma prelevarii probelor biologice, concentratia de alcool pur in sange va depasi limita de 0,8 mg alcool, vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda.
Daca nu veti depasi aceasta limita, veti primi o sanctiune administrativa.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-09-2017
Vizitator
Buna ziua sotului meu cetatean belgian i-a ridicat permisul cu suspendare 30 zile si amenda pt neacordarea prioritatii pe o sosea nu à fost accident si nici reclamatie din partea cuiva. Politia era la pinda. Procesul verbal este in romineste desi sotul meu este belgian ce putem face ?
Răspunde
 06-09-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Aparaschivei Lucretia a scris pe 06-09-2017:
Buna ziua sotului meu cetatean belgian i-a ridicat permisul cu suspendare 30 zile si amenda pt neacordarea prioritatii pe o sosea nu à fost accident si nici reclamatie din partea cuiva. Politia era la pinda. Procesul verbal este in romineste desi sotul meu este belgian ce putem face ?

Buna ziua, daca sunteti in termenul de 15 zile, depuneti o contestatie la judecatorie.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-03-2019
Vizitator
Buna ziua, va rog sa imi oferiti o parere cu privire la urmatoarea speta; mi s-a suspendat permisul de conducere pentru 90 zile pentru viteza (art.102, alin. 3, litera e) suspendarea a venit la mai putin de 6 luni de la o suspendare pentru aceeasi contraventie. Stiu ca nu pot beneficia din nou de posibilitatea reducerii la 30 de zile conf. art. 221 si am mai citit ca exista art. 103, alin. 2 care mentioneaza ca daca in decurs de 6 luni de la data resittuirii permisului pentru abatere art 102, alin. 3, perioada se majoreaza cu inca 30 de zile, ceea ce ar insemna 90 + 30.
Ideea este ca am primit instiintare de la ser. rutier in care sunt informat ca mi s-a suspendat penrmisul pt. 90 zile, contraventie art. 102, alin. 3, litera e, nu se mentioneaza deloc ca ar mai fi art 103 cu o adaugare de 30 zile.
Ce pot face in aceasta situatie, infomrarea lor oficiala este de 90 zile sau au omis sa treaca si 30 zile ? Credeti ca imi voi recupera permisul dupa 90 zile?
Va multumesc.
Răspunde
 06-03-2019
Vizitator
Andrei a scris pe 06-03-2019:
Buna ziua, va rog sa imi oferiti o parere cu privire la urmatoarea speta; mi s-a suspendat permisul de conducere pentru 90 zile pentru viteza (art.102, alin. 3, litera e) suspendarea a venit la mai putin de 6 luni de la o suspendare pentru aceeasi contraventie. Stiu ca nu pot beneficia din nou de posibilitatea reducerii la 30 de zile conf. art. 221 si am mai citit ca exista art. 103, alin. 2 care mentioneaza ca daca in decurs de 6 luni de la data resittuirii permisului pentru abatere art 102, alin. 3, perioada se majoreaza cu inca 30 de zile, ceea ce ar insemna 90 + 30.
Ideea este ca am primit instiintare de la ser. rutier in care sunt informat ca mi s-a suspendat penrmisul pt. 90 zile, contraventie art. 102, alin. 3, litera e, nu se mentioneaza deloc ca ar mai fi art 103 cu o adaugare de 30 zile.
Ce pot face in aceasta situatie, infomrarea lor oficiala este de 90 zile sau au omis sa treaca si 30 zile ? Credeti ca imi voi recupera permisul dupa 90 zile?
Va multumesc.

Asteptati termenul de 90 de zile dupa care faceti cerere sa va inapoieze permisul de conducere. In cazul in care raspunsul lor este negativ ii actionati in judecata si veti prezenta acea instiintare unde se precizeaza termenul de 90 de zile. Daca este greseala lor nu au decat sa si-o asume.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.