Anamaria a scris pe 20-08-2017: Buna ziua, In 2013, ne-am casatorit,iar dupa 2 ani ne-am luat apartament cu prima casa.Amandoi suntem trecuti pe contractul de vanzare cumparare. Acum anul acesta i-am propus sa divortam deoarece am devenit rautaciosa cu el ne certsm mai tot timpul. Si as vrea sa stiu care sunt procedurile de divort in cazul unui apartament cu prima casa. Vreau explicatii in legatura cu procedurile de divort si ce trebuie facut. Buna ziua, Sunteti putin in confuzie. Procedurile de divort nu au nicio legatura cu apartamentul achizitionat prin „prima casa”. Problema apartamentului se pune in cadrul actiunii de partaj bunuri comune, dupa pronuntarea divortului. Deci, divortul il puteti face, daca sunteti de comun acord: la notariat sau primarie, iar daca nu sunteti de acord il faceti la judecatorie . Dupa pronuntarea hotararii de divort, puteti face partajul apartamentului achizitionat in timpul casatoriei, acesta fiind bun comun. |
In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com |
|
|