|
15-08-2017 |
 | Marius1978
|
| Bună ziua!am avut o relație de concubinaj de aproximativ un an și jumătate din care a rezultat o fetiță care în prezent are 8 luni...eu și mama fetiței ne am despărțit acum 3 luni iar fetiță a rămas la dansa...mama fetiței m a dat în judecata și cere autoritate părintească exclusiva asupra fetiței pt ea și hotărâre judecătorească care sa tina loc de acordul meu pt a putea scoate fetița din tara fără acordul meu...de când ne am despărțit eu mi am vizitat fetiță mereu(cel puțin 3 ori pe saptamana)(ea locuind la 50 Km de mine)cumpărându i lapte hăinuțe medicamente și mâncare...Am bonurile fiscale în acest sens....as vrea sa știu dacă poate obține așa ceva....vrea cu orice preț sa mi ia fetița Mulțumesc anticipat . | |
|
|
|
15-08-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In situatia prezentata va trebui sa va asigurati o aparare eficienta, sa formulti Intampinare si Cerere reconventionala in termen util, prin care sa solicitati exercitarea in comun a autoritatii parintesti si stabilirea unui program de vizita. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-08-2017 |
 | Eugen.gherlea@gmail.com Vizitator |
| Am depus întâmpinarea prin care am cerut custodie comuna sa plătesc pensie alimentara și domiciliul fetiței la dansa....După care mi a venit răspuns la întâmpinarea depus prin care nu este de acord cu custodia comuna și programul de vizita clasic...dansa vrea următorul program:marți și joi de la ora 17-18 vizitarea minorei la domiciliul mamei fără ridicarea minorei...Primul și al treilea week-end sâmbătă ora 16 pună la ora 18 fără ridicarea minorei...în cursul unei zile de crăciun de la ora 16 la ora 20 tot la domiciliul dânsei fără ridicare și în timpul vacantei de vara programul indicat mai sus....vrea sa mă îndepărteze de copil... poate obține așa ceva având în vedere faptul ca nu sunt nici alcolic nici nu consum droguri nici violent nici cu probleme cu legea deloc | |
|
|
|
15-08-2017 |
| Pt ca copilul este f mic e posibil sa se dea un program gradat. Doar la domiciliul ei pana spre 1 an -1an si jumatate si apoi cu luarea minorei la domiciliul dvs, având in vedere ca exista si o mica distanta. Insistati pe un program mai extins ca apoi iar va tb sa va judecați când mai creste copilă. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
15-08-2017 |
 | Marius1978 Vizitator |
| Acest program este practic un fel de arest la domiciliu...Este posibil un asemenea program de vizita?? | |
|
|
|
16-08-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Marius1978 a scris pe 15-08-2017: Acest program este practic un fel de arest la domiciliu...Este posibil un asemenea program de vizita?? Programul de vizita este un drept al parintelui nerezident de a mentine legaturile firesti cu minorul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-08-2017 |
 | Marius1978 Vizitator |
| Da doamna avocat dar un asemenea program este o absurditate...4 ore pe săptămână vi este un program de vizita prîn care sa păstrezi legătura cu propriul copil și acele ore în arest la domiciliu | |
|
|
|
17-08-2017 |
| Marius1978 a scris pe 16-08-2017: Da doamna avocat dar un asemenea program este o absurditate...4 ore pe săptămână vi este un program de vizita prîn care sa păstrezi legătura cu propriul copil și acele ore în arest la domiciliu Tocmai de aceea va trebui sa formulati o cerere reconventionala in care sa solicitati stabilirea unui alt program de vizita, in functie de dorintele dvs sau stabilirea domiciliului minorului la dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-08-2017 |
| Formulați în timp util întâmpinare și cerere reconvențională și solicitați ca autoritatea părintească să fie exercitată în comun deoarece nu există motive întemeiate pentru stabilirea autorității părintești exclusive și acest lucru nu este nici în interesul superior al copilului. Propuneți un program de vizitare normal, care să nu fie exagerat (având în vedere vârsta copilului) și care să țină cont de vârsta mică a copilului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
17-08-2017 |
 | Marius1978 Vizitator |
| Bună ziua!Ce înseamnă un program de vizita normal...programul clasic l am cerut și în întâmpinarea depusă....iar răspunsul la întâmpinarea depusă de mine a fost programul de mai sus...adică 4 ore pe săptămână fără ridicarea fetiței...adică un fel de arest la domiciliul dansei și cere autoritate exclusiva pe dansa...poate obține așa ceva??ar trebui sa aibă motive f bine întemeiate și probe pt a cere așa ceva...nu? Multumesc | |
|
|
|
18-08-2017 |
| Un program normal este acela în care să se țină cont de vârsta copilului, starea de sănătate, programul lui de odihnă, joacă, activități diverse etc. Nu mi se pare normal să cereți un program așa zis clasic (ce implică luarea copilului și găzduirea lui peste noapte) deoarece copilul este fff mic și nu poate fi lipsit de prezența îndelungată a mamei. Sigur că programul propus de mamă este prea restrictiv și foarte limitat. Eu cred că instanța de judecată va stabili un program potrivit și în interesul copilului. Aveți în vedere că, orice program s-ar stabili, dvs aveți posibilitatea de a cere un alt program atunci când copilul va mai crește. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
18-08-2017 |
 | Marius1978 Vizitator |
| Ok...și autoritatea exclusiva Cum cere dansa...poate obține așa ceva??? | |
|
|
|
|
|