Forum avocaţi > Civil

Suspendare permis 90 de zile

21-08-2017

am fost prins cu 51km/h peste limita legala
asta se întâmpla în martie
am platit amenda, iar la câteva zile am deschis un dosar la judecatorie sperand să pot câștiga procesul... cerand dovada și atestatele pentru radar. pana la solutionarea cazului am primit permisul înapoi cu dreptul de a conduce.
primul termen a fost stabilit pentru 10 iunie, dar s-a amanat deoarece lipsea la dosar procesul verbal primit de la politist

l-am trimis la judecatorie și al 2lea termen a fost stabilit pentru septembrie

între timp, fără să stau prea mult pe gânduri, mi-am schimbat permisul în anglia ( încă nu l-am primit )

Am făcut ceva ilegal ?
În cazul în care pierd procesul și mi se cere permisul, dar nu îl pot preda ... ce se întâmplă ?
Este o fapta de caz penal ?
Răspunde
 23-08-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca veti pierde procesul va trebui sa restituiti permisul, care sa fie suspendat pe perioada stabilita in procesul-verbal. NU conteaza cum este permisul, ci doar el ca act. Normal ca nepredarea permisului se sanctioneaza penal.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.