Forum avocaţi > Civil

Cum se poate salva cautiunea platita?

22-08-2017

Buna ziua,

Exista vreo metoda, in cazul in care contestatia mea le executare se respinge, sa salvez cautiunea imensa platita pentru suspendarea executarii silite?
As plati comision gras unui avocat sa mi-o salveze chiar si daca pierd contestatia.
Multumesc.
Răspunde
 22-08-2017
Vizitator
Nu, taxa judiciara de timbru si / sau cautiunea pot fi restituite doar daca au fost fie nedatorate (de ex., legea nu prevedea plata de cautiune sau timbrarea actiunii), fie platite intr-un cuantum prea mare din cauza unui calcul gresit, caz in care se restituie doar diferenta.
Deci cam asta este, pacat de comisionul gras totusi :))
Răspunde
 22-08-2017

Poate nu e totul pierdut...
Multumesc pentru raspuns.
In anul 2012, cand mi s-a calculat cautiunea, judecatorul a stabilit-o la valoarea creditelor si am inteles de la un avocat ca nu era corect asa dar nu mai stiu cum a argumentat. A spus ca se putea stabili si o cautiune mai mica si ca judecatorul a calculat la valoarea creditului cand putea face si altfel.
Aici ar putea fi o chichita salvatoare?
Răspunde
 22-08-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
As zice sa vorbiti tot cu acel avocat, pentru a va explica cum sta problema cu „chichita salvatoare” !!!

Si eu sunt de aceeasi parere cu Diana.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-08-2017

Din pacate a emigrat din Romania si nu cunosc locatia sa actuala.

Multumesc oricum.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.