Forum avocaţi > Civil

Reclamatia unei vecine pentru tulburare liniste publica in bloc

17-12-2013
Vizitator
Sunt mama a doi copiii de 2 ani , gemeni, si sunt in conflict cu o vecina, care se plange ca tulbur linistea , mentionez , ca mi se par nefondate plangerile vecinei, si exagerate, reclamatia este facuta de o vecina care este pensionara, si care nu suporta nici cel mai mic zgomot, nu mi se pare normal sa interzic copiilor sa se joace, tinand ca sunt doi copii si se cearta pe jucarii, sau plang noaptea pentru ca sunt in perioada cand trebuie sa le apara maselele, tinand cont ca ca vecina este extraordinar de sensibila, si este genul de mahalagioaica, s-a certat cred cu tot blocul, iar eu singurul conflict pe care l-am avut a fost doar cu dumneai, va rog sa mi spuneti ce drepturi am , si cum trebuie sa procedez, Multumesc foart mult
Răspunde
 22-12-2013

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Cel mai bine încercați să vă înțelegeți cu vecina respectivă. Strict legal, potrivit art. 3 pct. 26 din Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, constituie contravenţie tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora.

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.