|
25-08-2017 |
 | Vintilescu ilie Vizitator |
| Hotararea luata de as. de proprietari trebuie facuta in adunarea generala sau in comitet? | |
|
|
|
27-08-2017 |
| Comitet | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
27-08-2017 |
| La ce vă referiți, la procesul-verbal al Adunării Asociației de Proprietari? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
31-08-2017 |
 | Cristina Vizitator |
| Buna ziua ....daca tata are drept de habitație viageră pe casa iar eu și fratele meu suntem nuda proprietate cu cate 50% din casa fiecare,fratele își poate lua cei 50%sa îi vândă ?Poate face tata ceva in legătură cu acel contract?fratele nu locuiește în acea casa... mulțumesc | |
|
|
|
31-08-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Daca dvs. impreuna cu fratele sunteti coproprietari pe casa, fratele nu poate vinde cei 50% ai sai decat in urma unui partaj cu dvs. De asemenea, ar trebui acordul tatalui pentru ca el are dreptul de posesie si folosinta asupra casei. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
01-09-2017 |
 | Cristina Vizitator |
| Deja fratele mi-a trimis o foaie cum că dacă nu ne înțelegem pe cale amiabila mă dă în judecată...tata nu vrea să semneze nimic și pe bună dreptate pt că fratele este violent verbal cu tata și când s-a mutat din casa a lăsat datorii ..tata poate sa faca ceva ca fratele sa nu mai aibă dreptul la cei 50%....și vă mulțumesc din suflet că mi-ați răspuns! | |
|
|
|
01-09-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Daca dvs. si fratele ati primit nuda proprietate ca urmare a unei donatii din partea tatalui, atunci tatal poate revoca donatia in ceea ce-l priveste pe fratele dvs. doar pe motiv de ingratitudine. Asta presupune o actiune in instanta. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
01-09-2017 |
 | Cristina Vizitator |
| Nu a primit în urma unei donatii....noi am cumpărat casa si tata are dreptul la habitația viageră .Va mulțumesc pentru răspunsuri | |
|
|
|
03-09-2017 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Daca ati cumparat casa impreuna cu fratele, achitand fiecare cate 50% din valoare, considerand ca atat va revine din imobil, tot trebuie ca fratele sa introduca o actiune de partaj in instanta, pentru a-si putea vinde jumatatea. | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |