Forum avocaţi > Civil

Vinovat de accident contesta PV/Ce am de facut?

18-12-2013
BucurestI
0722625710
vicluigi@yahoo.com
In primavara am fost implicat intr-un accident in Bucuresti, fiind cu masina pe Sos.Titulescu, dinspre Calea Grivitei inspre P.ta Victoriei, mergand in acelasi sens cu o duba, eu pe prima banda, el pe a doua, in virajul larg la dreapta acesta a taiat banda, m-a inghesuit inspre bordura, am franat incercand sa evit, dar am fost acrosat si aceasta mi-a rupt oglinda stanga cu partea laterala spate dreapta.
Nimic grav, doar ca soferul dubitei a refuzat amiabila, sustinand ca este nevinovat..am mers la accidente usoare, fiecare a completat declaratiile si soferul dubei a fost gasit vinovat de catre agentul constatator (300 lei amenda si 3 puncte penalizare).
Acum primesc un plic de la Judecatoria Sectorului 1 cum ca acesta contesta PV si judecatoria imi cere in calitate de INTERVENIENT sa depun o INTAMPINARE, alaturi de cea depusa de Politia Rutiera.

Rugamintea este urmatoarea: Cum formulez aceasta INTAMPINARE, este vreun model/tipic anume pentru aceasta?
Multumesc anticipat..
Răspunde
 19-12-2013

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Întâmpinarea trebuie să cuprindă (Art. 205 NCPC):

a) numele şi prenumele, codul numeric personal, domiciliul sau reşedinţa pârâtului ori, pentru persoanele juridice, denumirea şi sediul, precum şi, după caz, codul unic de înregistrare sau codul de identificare fiscală, numărul de înmatriculare în registrul comerţului ori de înscriere în registrul persoanelor juridice şi contul bancar, dacă reclamantul nu le-a menţionat în cererea de chemare în judecată. Dacă pârâtul locuieşte în străinătate, va arăta şi domiciliul ales în România, unde urmează să i se facă toate comunicările privind procesul;
b) excepţiile procesuale pe care pârâtul le invocă faţă de cererea reclamantului;
c) răspunsul la toate pretenţiile şi motivele de fapt şi de drept ale cererii;
d) dovezile cu care se apără împotriva fiecărui capăt din cerere
e) semnătura.

Aveți aici un model de întâmpinare: MODEL DE ÎNTÂMPINARE LA CEREREA DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ | Modele de contracte, cereri, acţiuni si alte acte (atenție, în model sunt indicate articolele din vechiul Cod de procedură, trebuie actualizat cu articolele corespunzătoare din noul Cod de Procedură Civilă)

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-12-2013
BucurestI
0722625710
vicluigi@yahoo.com
Multumesc frumos pentru lamuriri, sper sa ma descurc cu noul Cod de Procedura Civila.
O zi buna..
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.