|
05-09-2017 |
 | Petrescu
|
| Buna seara, As dori sa stiu daca Legea Petitiilor permite transmiterea de linkuri catre canalul You Tube unde am pus inregistrari proba. Primaria sectorului 4 refuza sa le ia in considerare pe motiv ca la ei nu se poarta asa ceva. Eu stiu ca inregistrarile video sunt probe si in instanta acceptate, fara probleme, primaria de ce nu? As dori sa stiu cum sa combat asa un refuz. Multumesc. | |
|
|
|
06-09-2017 |
 | Av. Nelson Denisa Vizitator |
| Inregistrarile video trebuie sa fie cele originale, altfel o eventuala expertiza cel mai probabil va constata acest lucru si mai ales, ca exista modificari (care nu presupun neaparat editari video facute intentionat, ci de procesarea Youtube), fiind astfel ignorate. De indata ce o inregistrare este incarcata pe Youtube, ea este procesata de catre sistemul lor astfel ca si daca o descarcati, ea va cuprinde modificari de structura a datelor fata de cea originala, chiar daca neobservate cu ochiul liber, modificari ce pot duce la nerecunoasterea inregistrarii ca proba. Eu va vorbesc din experienta, nu din presupuneri si da, primaria a procedat bine, cum de altfel ar proceda si o instanta. Intotdeauna trebuie sa prezentati proba video de pe mediul original de stocare - de ex stick-ul camerei, memoria telefonului etc. Deci mergeti cu acesea daca le mai aveti. | |
|
|
|
06-09-2017 |
 | Petrescu
|
| Buna dimineata, Sigur ca le am dar primaria nu e asa evoluata cum credeti sau nu vor sa se complice. Ei refuza orice proba video afirmand ca nu primesc decat pdf si docx. Zau? Pai suntem in era comunicatiilor vizuale si nu au nici un drept sa refuze o proba video. Multumesc de raspuns. Precizez ca nu e vorba de crime, violuri si alte infractiuni unde un detaliu poate fi modificat ci e vorba de rahati in fata blocului necuratati de luni de zile, de scari cu gheata pe care ne rupem gaturile cand intram in bloc, din astea. Ei ar trebui sa sanctioneze asa ceva dar iata, ei refuza sa le si vada!!! Nu poti spune tu primarie care ai internet din bani publici ca refuzi sa vezi o proba video si tu primesti numai documente. Pai si politia si jduecatoria le primesc., ca nu le iau in calcul pe unele de altele, cum spuneti, e altceva. Primaria in acest caz le refuza. Asta e legal?? Eu nu cred. | |
|
|
|
06-09-2017 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Cred ca problema trebuie cautata in alta parte: pentru depunerea unei petitii nu este nevoie de altceva decat, fie o coala A4, fie un e-mail. Restul....probe...sub ce forma anume...nu discutam la nivel de Primarie. Daca Primaria primieste petitia, si nu o rezolva, desi tine de ea, atunci putem folosi probele pe care le avem in instanta,adica exact acolo unde ele au valoare si chiar ajuta la clarificarea situatiei. | |
|
|
|
|
07-09-2017 |
 | Petrescu
|
| Ah, bun, pe ce temei legal si ce se poate obtine in instanta ca sanctiune pentru nestrangerea excrementelor din fata blocului de luni de zile de catre cei platiti sa faca curatenie si pentru neingrijirea proprietatii? | |
|
|
|
07-09-2017 |
| Petrescu a scris pe 05-09-2017: Buna seara, As dori sa stiu daca Legea Petitiilor permite transmiterea de linkuri catre canalul You Tube unde am pus inregistrari proba. Primaria sectorului 4 refuza sa le ia in considerare pe motiv ca la ei nu se poarta asa ceva. Eu stiu ca inregistrarile video sunt probe si in instanta acceptate, fara probleme, primaria de ce nu? As dori sa stiu cum sa combat asa un refuz. Multumesc. Ce solicitați dvs la Primărie? Pentru ce doriți să folosiți proba video? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
07-09-2017 |
| Petrescu a scris pe 07-09-2017: Ah, bun, pe ce temei legal si ce se poate obtine in instanta ca sanctiune pentru nestrangerea excrementelor din fata blocului de luni de zile de catre cei platiti sa faca curatenie si pentru neingrijirea proprietatii? Mai bine îi reclamați pe cei care nu adună excrementele propriilor câini. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |