Forum avocaţi > Civil

Dovezi majorare pensie de intretinere

14-09-2017
Vizitator
Buna ziua! Saptamana trecuta am avut procesul pentru majorare pensie de intretinere si chiar inainte de sedinta m am uitat in dosar si am vazut ca tatal copilului figureaza la anaf cu pierderi. In anul 2015 era pe profit. Am spus in fata judecatorului ca aceste date nu au cum sa fie reale si ca acesta incaseaza sume mari de bani. Contatabila lui nu s a mai ocupat de contabilitate in ultimii doi ani. Dupa doua zile am vazut ca s a repus cauza pe rol. Procesul e peste doua saptamani. Pot depune noi probe? Pot sa i chem ca martori pe acei oameni de la care paratul incaseaza bani (sa spuna cat platesc pentru serviciile primite)? Sau pot sa primesc ceva scris de la acei oameni ca platesc catre firma paratului o suma anume de bani?
Răspunde
 15-09-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Din cele afirmate de dvs., inteleg ca este vorba doar de termene succesive ale aceluiasi proces, de majorare pensie de intretinere. In functie de stadiul dosarului, este posibil sa propuneti ca proba-relatii de la firma la care lucreaza fostul sot. Pentru aceasta este nevoie sa dati instantei numele si adresa firmei la care lucreaza fostul sot, pentru ca instanta sa solicite relatii de la firma, sau ce este.
Daca dosarul se afla intr-un stadiu ulterior celui la care se puteau propune probele, este mai greu sa rezolvati situatia in acest mod.

Avocat Aurora Ciorobea-Baroul Prahova
Tel: 0727988265*
Email: aurora.ciorobea@opticnet.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-09-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca va aflati in termenul procedural pentru a propune probe, puteti solicita audierea martorilor si efectuarea unor adrese catre institutiile competente.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-09-2017
Vizitator
Solutia pe scurt: Dispune repunerea cauzei pe rol pentru ca preşedintele completului sa formuleze cerere de abţinere .
Paratul lucreaza la propria firma. Eu am luat de la registrul comertului situatia firmei pana in anul 2015. Instanta a cerut relatii de la firma lui si de la anaf. El e trecut cu salariu minim pe economie. La anaf firma lui figureaza cu pierderi pe anul 2016. Contabila lui nu se mai ocupa de contabilitate de vreo doi ani. Totusi el taie factura. A incasat in permanenta sume mari de bani. Cheltuielile sunt minime.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.