Nicu Laur a scris pe 19-10-2017: Multumesc pentru raspun dar nu inteleg cum ma poate ajuta protectia consumatorului in cazul meu. Intodeauna cand am apelat la protectia consumatorului a fost atunci cand, am vrut sa-mi recuperez banii pe produsul neconform sau sa inlocuiesc produsul. De aceasta data vreau sa-i dau in judecata pentru ceea ce am patit. Buna ziua, In masura in care ati suferit vatamari corporale, ar fi fost bine sa formulati plangere penala impotriva firmei care a vandut si producatorului produsului. Plangerea o puteti face in Romania (desi va dura mult pana va fi solutionata). Puteti de asemenea sa actionati in judecata atat firma care a vandut, cat si firma producatoare (daca ati reusit sa o identificati). Teoretic, sunteti consumator si puteti introduce actiunea la instanta din Romania. Practic, va dura mult pana se va solutiona un astfel de dosar si este foarte posibil sa nu poata fi citate firmele in strainatate (mai ales daca au sedii fictive, doar scriptic). Pentru inceput, v-as recomanda sa luati legatura cu un avocat care sa trimita o notificare in Polonia privind situatia dvs. S-ar putea sa aveti mai multe sanse de reusita in acest fel. |
Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 |
|
|