Forum avocaţi > Civil

Ieșirea din indiviziune

20-09-2017
Vizitator
Tatăl meu a moștenit un apartament într-o vilă de la o rudă. Restul de trei apartamente au alți proprietari. După câțiva ani tata a murit, s-a făcut succesiunea care arată așa: 3/8 fiica, 3/8 fiul, 2/8 soția (mama). Fratele și mama se folosesc de apartament, eu nu locuiesc acolo și nu beneficiez de nimic. Ce pot face pentru a-mi obține dreptul care l-am dobândit prin certificatul de moștenitor ? Menționez că mama și fratele nu vor să-mi dea partea pe cale amiabilă. Doresc un avocat din oficiu și nu știu unde să mă adresez sau un avocat pe care să-l pot plăti după terminarea procesul deoarece am un copil cu vârsta de 5 luni și trăim din indemnizație. Menționez că nu mă interesează imobilul și doresc despăgubirea bănească. Vă rog să mă îndrumați pentru pașii ce trebuie să-i fac pentru a dobândi ceea ce mi se cuvine. București. Mulțumesc anticipat.
Răspunde
 20-09-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Trebuie sa formulati o actiune in instanta avand ca obiect iesirea din indiviziune.

Problema avocatului din oficiu: il puteti obtine numai daca va incadrati in prevederile OUG 51/2008 privind ajutorul public judiciar.
In ce priveste un avocat pe care sa-l puteti plati dupa terminarea procesului, este greu de crezut ca veti gasi pe cineva care sa fie dispus sa faca munca pe degeaba, sa plateasca taxele de barou aferente din banii proprii, asteptand ceva care nu se stie daca va veni!!! ...

Se mai pune si problema platii taxei de timbru judiciar, care se achita de reclamant. De asemeni mai aveti si costurile cu expertul ce va fi numit de instanta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-09-2017
Vizitator
Mulțumesc pentru răspuns. Aveți idee cam la cât se ridică aceste taxe?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.