Forum avocaţi > Civil

PENSIE ALIMENTARA PLATITA IN AVANS

03-10-2017

TREBUIE SA PLATESC PENSIE ALIMENTARA IN JUR DE 360 LEI PE LUNA PENTRU FETITA MEA. AM PLATIT LUNILE TRECUTE MAI MULT DE ATAT ( 1000 LEI + 400 USD). SE CONSIDERA ASTA PLATA IN AVANS A PENSIEI ? MAI NOU AM O PLANGERE CUM CA NU AM PLATIT TREI LUNI LA RAND PENSIA ALIMENTARA DAR BANII PLATITI IN AVANS ACOPERI ASTEA 3 LUNI SI MAI MULT. CE AR TREBUI SA FAC? CUM AR TREBUI SA PROCEDEZ IN CAZUL IN CARE PLANGEREA A AJUNS DEJA LA UN JUDECATOR ?
Răspunde
 03-10-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Pensia de intretinere se datoreaza de la data introducerii actiunii in instanta. In aceasta situatie, daca aveti de achitat din urma, probabil ca suma deja platita ar acoperi doar datoria, pana la ajungerea la zi. Nu cunoastem exact situatia, deoarece nu ati precizat care este data introducerii actiunii in instanta si data de la care ati inceput sa achitati dvs. Nu cred ca este vorba despre plata in avans, ci de restanta.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-10-2017

NU AM NICIO RESTANTA. AM PLATIT IN AVANS PENSIA ALIMENTARA. DUPA CALCULELE MELE SUMA DEPUSA AR ACOPERI PENSIA PANA IN LUNA DECEMBRIE. NU AM PLATIT LUNA IUNIE ,IULIE, AUGUST SI SEPTEMBRIE DEOARECE AM PLATIT ACUM CATEVA LUNI APROXIMATIV 3500 LEI . IN DOVADA PE CARE O AM NU AM SPECIFICAT CA PLATESC IN AVANS, DOAR CA E PENSIA ALIMENTARA SI ATAT. IDEEA E CA AM O PLANGERE AJUNSA LA JUDECATORIE CUM CA NU AM PLATIT PENTRU ULTIMILE 3 LUNI ( SE MENTIONEAZA IN CITATIA PRIMITA CUM CA SE PEDEPSESTE CU AMENDA SAU INCHISOARE ). AS PUTEA AVEA PROBLEME DIN CAUZA ASTA?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.