Forum avocaţi > Civil

Parinti au facut acte pe casa unui singur frate din 5cati suntem

03-10-2017
Vizitator
Buna ziua,parinti mei au facut acte unui frate Fara sa NE anunte ,mentioned CA suntem 5frati cu varsta cuprinse intre 26-42.Nu stiu sigur perioda cand au facut actele clar pe noi ne-au anuntat anul trecut in December.Spune-ti-mi va rog dc putem contesta aceasta actiune.mentionez CA in Luna decembrie tatal meu a facut atac cerebral si nu stiu dc nu cumva el a fost fortat poate sa semneze.de anul trecut din decembrie de cand a facut atacul cerebral a urmat imediat la o saptamana dupa prima externare Al 2lea atac cerebral cu Mari probleme de sanatate,nemaiputand merge si nemaiputand ingera mancare pe Cale bucala fiind hranit Orin tub .am fost urgent in februarie acasa am evitat orice discutii cu mama si fratele scandal in vedere situatia precara de sanatate a tatalui meu.momentan Tata poate merge greu dar merge mananca normal dar totusi are pierderi de memorie IL simt cand vb la telefon.ma gandeam CA poate el a fost fortat verbal sa semneze si apoi gandindu-se ce a facut I sa produs aceasta boala.din Cate am inteles de la doamna doctor are scleroza nu stiu sigur sa CA zic in termeni medicali ceva care IL face sa nu fie coerent .va multumesc si astept raspuns de la dumneavoastra daca se Mai poate face ceva orice numai sa contestam .
Răspunde
 03-10-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Cat timp traieste, proprietarul poate dispune cum doreste de bunul lui. Poate ca parintii au avut un motiv sa procedeze asa. Cat timp traiesc, nu poate fi contestat actul facut prin acordul vointei lor.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-10-2017
Vizitator
Multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde.
Răspunde
 08-10-2017

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Daca parintii fac act de donatie fata de unul din copii, imobul este luat in seama la data dezbaderii mostenirii, revenind in masa succesorala. Conditia este ca ceilalti mostenitori sa mentioneze acest aspect. Daca este facut act de vanzare cumparare si parintii au peste 70 de ani, atunci ceilalti frati sau cine este interesat poate intoduce in instanta actiune de anulare a vanzarii cumpararii pe motivul ca nu exista expertiza medico-legala, asa cum este cerut de Legea nr.287/2009 intrucat consimtamantul a fost viciat prin eroare asupra obiectului contractului, asupra obiectului prestatiei, dar si surprins prin dol si pentru lipsa de discernamant.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.