Forum avocaţi > Civil

Restituire suma contract

04-10-2017
Vizitator
Buna ziua,
Am incheiat un contract cu o scoala (neautorizata dpdv educational) la care m-am prezentat la 2 sesiuni din 8. Am platit o suma pt toate cele 8 sesiuni insa cand am aflat ca nu este acreditata de Min.Educatiei am dorit sa ma retrag si sa mi se restituie suma direct proportionala cu celelalte sesiuni la care am anuntat ca nu ma voi prezenta pt ca renunt. Scoala reșpectiva insa mi-a mentionat ca nu imi vor restitui banii. Exista vreun mod de recuperare a sumei de bani mai sus mentionate. ? Pot apela la protectia consumatorului in acest caz ? Multumesc
Răspunde
 05-10-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Buna ziua,
Trebuie citite cu atentie clauzele cu privire la rezilierea contractului. Fara sa citeasca cineva de specialitate acest contract este greu sa obtineti un raspuns pertinent, care sa va ajute cu adevarat.
Ar fi cateva solutii, dar trebuie vazut contractul. Trebuie studiat si daca dvs ati avut reprezentarea faptului ca acea scoala este autorizata atunci cand ati semnat contractul.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-10-2017
Vizitator
As fii dorit de la bun inceput sa il atasez (contractul)dar nu vad aceasta posibilitate. Ma puteti indruma cum sa procedez in continuare ? Multumesc mult pentru raspuns. Ar fii mai bine sa ma adresez la Protectia Consumatorului ?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.