Forum avocaţi > Civil

Executare silita

08-10-2017
Vizitator
buna ziua,am facut un inprumut banacar in 2007 iar din 2010 nu am mai putut sa platesc ratele ca urmare am fost executat silit,in 2016 am primit o informare ca mi s a infiintat o poprire pe veniturile care le realizez pe baza caeea am facut o contestatie in care am solicitat precriptia,si anularea actelor de executare silita iar in iunie 2017 am primit hotararea prin care se respinge excptia de prescriere dar se anuleaza executarea silita, in septembrie am reusit sa ma angajez la o firma si am fost obligat sa deschid un cont bancar unde am fost informat ca o sa am poprire din salariu datorita acestui inprumut bancar care a fost preluat de o firma de recuperatori..Mentionez ca in urma hotararii judecatoresti am primit din partea executorului judecatoresc o instiintare prin care ma informeaza ca inceteaza executarea silita.as dori sa va intreb ce este de facut si ce pasi trebuie sa urmez ca sa nu mai am poprire pa salariu. VA MULTUMESC ANTICIPAT si astept un raspuns urgent deoarece pe data de 14 .10 2017 ar trebui sa primesc si eu primul salariu
Răspunde
 08-10-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Nu imi dau seama-din ce ati povestit dvs,. care este realitatea. Nu stiu motivul pentru care s-a anulat executarea silita si nici daca dvs. ati inteles bine ce scrie in hotararea judecatoreasca. Daca datoria a fost preluata de alta firma, urmeaza sa o achitati.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2017
Vizitator
buna ziua si va multumesc foarte mult
Răspunde
 16-10-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Paul.calistru a scris pe 08-10-2017:
buna ziua,am facut un inprumut banacar in 2007 iar din 2010 nu am mai putut sa platesc ratele ca urmare am fost executat silit,in 2016 am primit o informare ca mi s a infiintat o poprire pe veniturile care le realizez pe baza caeea am facut o contestatie in care am solicitat precriptia,si anularea actelor de executare silita iar in iunie 2017 am primit hotararea prin care se respinge excptia de prescriere dar se anuleaza executarea silita, in septembrie am reusit sa ma angajez la o firma si am fost obligat sa deschid un cont bancar unde am fost informat ca o sa am poprire din salariu datorita acestui inprumut bancar care a fost preluat de o firma de recuperatori..Mentionez ca in urma hotararii judecatoresti am primit din partea executorului judecatoresc o instiintare prin care ma informeaza ca inceteaza executarea silita.as dori sa va intreb ce este de facut si ce pasi trebuie sa urmez ca sa nu mai am poprire pa salariu. VA MULTUMESC ANTICIPAT si astept un raspuns urgent deoarece pe data de 14 .10 2017 ar trebui sa primesc si eu primul salariu

Buna ziua,
Formulati o noua contestatie la executare si aratati hotararea deja pronuntata.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.