|
10-10-2017 |
 | Petrescu
|
| Buna ziua, Am fost acuzat ca hartuiesc Asociatia de proprietari pe nedrept initiind multe procese fara rost. Aceasta acuzatie la care nu s-a adus nici o dovada a aparut in intampinarea catre mine conceputa de o casa de avocati (!) care reprezinta asociatia mea. In primul rand, nu este adevarat ce s-a afirmat si nici probat, nu am initiat decat acest proces contra lor pe buna dreptate si asta va ramane sa decida instanta, nu domniile lor.Oricum acuzatia lor nu are legatura cu speta, e bagata acolo, asa, de impresie negativa despre mine. In al doilea rand, nu pricep cum un avocat care stie si penal (ca doar se invata la scoala) scrie ca eu am hartuit o asociatie. Hartuirea e o infractiune si trebuie indeplinite anumite conditii pentru a vorbi despre ea ca fapt penal. De asemenea, aici va rog sa ma corectati daca gresesc, nu se poate ca un om sa hartuiasca o persoana juridica. Cum vine asta? Se poate asa ceva??? Ma rog, scriu aici ca sa va rog, daca doriti, sa imi sugerati o aparare legala s intemeiata la asa niste porcarii de acuzatii, neprobate si calomnioase. | |
|
|
|
10-10-2017 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Nu este de acceptat ca in intampinare nu s-a adus nicio dovada in sprijinul afirmatiilor facute, iar noi nu luam de bune niste simple afirmatii-ale dvs. Sigur in Intampinare este tot ce prevede legea. Pe de alta parte, daca un avocat, apartinand, sau nu, unei case de avocatura, a redactat un act, stie el ce are de facut si cum sa abordeze problema. Cu sustineri, din partea dvs. precum " asa niste porcarii de acuzatii, neprobate si calomnioase" nu cred ca veti obtine vreun ajutor... | |
|
|
|
|
10-10-2017 |
 | Petrescu
|
| Avocat Ciorobea Aurora a scris pe 10-10-2017: Nu este de acceptat ca in intampinare nu s-a adus nicio dovada in sprijinul afirmatiilor facute, iar noi nu luam de bune niste simple afirmatii-ale dvs. Sigur in Intampinare este tot ce prevede legea. Pe de alta parte, daca un avocat, apartinand, sau nu, unei case de avocatura, a redactat un act, stie el ce are de facut si cum sa abordeze problema. Cu sustineri, din partea dvs. precum " asa niste porcarii de acuzatii, neprobate si calomnioase" nu cred ca veti obtine vreun ajutor... Multumesc dar nu prea inteleg ce ati vrut sa spuneti. De la cine sa capat eu ajutor? Eu am de facut acum un raspuns la acea intampinare unde am fost denumit hartuitor.. :))) al unei persoane juridice... Chiar asa ceva nu am mai auzit vreodata. Sau ati vrut sa ziceti ca asta sa spun eu: "Nu este de acceptat ca in intampinare nu s-a adus nicio dovada in sprijinul afirmatiilor facute, iar noi nu luam de bune niste simple afirmatii-ale dvs.?" Nu inteleg ce ati dorit sa imi comunicati. | |
|
|
|
11-10-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Hartuirea nu se refera strict la infractiunea prevazuta de legea penala, ea se refera si la orice actiune de natura sa agaseze pe cineva, sa sacaie pe cineva. Astfel, cred ca introducerea acestui cuvant in intampinarea asociatiei de proprietari are un scop metaforic, de a sublinia faptul ca dvs. agasati asociatia de proprietari cu diverse probleme ori insistati in mod neintemeiat pe anumite chestiuni. Si da, din acest punct de vedere puteti "hartui" asociatia de proprietari. Dvs. puteti spune ca astfel de afirmatii nu sunt intemeiate sau dovedite si ca doar incercati sa va solutionati problema cu care ati sesizat instanta. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
11-10-2017 |
 | Petrescu
|
| Multumesc, sunteti foarte draguta. Eu de fapt adresez de ani de zile cereri de informatii si contestatie la listele de intretinere la care nimeni nu raspunde. Pai sigur ca ii agasez ca vreau sa imi fie respectate drepturile. Nu am facut nici o alta actiune in justitie decat aceasta prezenta. Ei incearca sa imi creeze de fapt o imagine proasta si falsa in fata judecatorului, voi spune si asta, nu? O zi buna!
Avocat Vasile Alexandra a scris pe 11-10-2017: Buna ziua, Hartuirea nu se refera strict la infractiunea prevazuta de legea penala, ea se refera si la orice actiune de natura sa agaseze pe cineva, sa sacaie pe cineva. Astfel, cred ca introducerea acestui cuvant in intampinarea asociatiei de proprietari are un scop metaforic, de a sublinia faptul ca dvs. agasati asociatia de proprietari cu diverse probleme ori insistati in mod neintemeiat pe anumite chestiuni. Si da, din acest punct de vedere puteti "hartui" asociatia de proprietari. Dvs. puteti spune ca astfel de afirmatii nu sunt intemeiate sau dovedite si ca doar incercati sa va solutionati problema cu care ati sesizat instanta. | |
|
|
|
11-10-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In decursul cercetarii judecatoresti, fiecare parte isi sustine apararile cum crede de cuviinta, urmand ca instanta sa aprecize in functie de probele administrate, de partea caruia este adevarul. Dvs. va trebui sa va formulati apararile in asa fel incat sa dovediti cererile solicitate, iar modul in care aparatorul Asociatiei de proprietari foloseste anumite expresii nu poate influienta instanta, decat in situatia in care aduce si probe care sa ii sustina afirmatiile, respectiv dovezi ca ati fost sau sunteti cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de hartuire. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-10-2017 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Buna ziua, Indiferent de ce spune partea adversa, in momentul care dvs aveti probe care sa va sustina actiunea pe ati facut-o, instanta va tine cont de aceste dovezi, nu despre alte afirmatii ale partii adevrse. Orice afirmatie din cuprinsul unei actiuni sau a unei intampinari trebuie dovedita cu acte, martori, expertiza daca este cazul, etc. Instanta se pronunta numai pe baza dovezilor, nu a afirmatiilor. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |