Forum avocaţi > Civil

Citatie Martor

14-10-2017
Vizitator
Buna ziua !
Am fost citata ca martor , urmeaza sa dau luni o declaratie intr-un caz de inselaciune . Anul trecut am depus 105 lei unei doamne pentru o comanda pe un site destul de cunoscut . Doamna a luat banii si nu a mai facut nici o comanda . In aceeasi situatie sunt mai multe persoane , valoarea sumei pe care a luat-o de la noi depasind 17000 lei. Unor persoane le-a restituit o parte din bani .
Problema mea este ca eu nu doresc sa fiu implicata in proces , sau sa merg tocmai pana la judecatoria din alba iulia , de unde este doamna cu inselatoria .
Cum as putea rezolva ? In conditiile in care banii nu i-am depus eu personal , deoarece nu aveam buletinul la mine .
Răspunde
 14-10-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ca martor sunteti obligat sa va prezentați.

In situatia dvs fie solicitati cheltuielile de transport si contravaloarea unei zile de munca pe care o lipsiti, fie solicitați sa se dispună audierea dvs prin comisie rogatorie in localitatea unde domiciliati.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2017
Vizitator
Distanta e destul de mare , aprox 800 de km dus-intors , sper doar sa se poata cu aceasta comisie.
Luni urmeaza sa merg sa dau declaratie . Pot specifica de aceasta comisie in declaratie ?
Răspunde
 14-10-2017

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Pai si unde dati aceasta declaratie luni ?

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2017
Vizitator
la politie.
Răspunde
 14-10-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In calitate de martor, este obligatorie prezenta dvs. ori de cate ori veti fi citata pentru audiere, insa specificati faptul ca datorita situatiei financiare si a distantei va este dificil sa va prezentati.
Puteti solicita cheltuielile de transport, printr-o cerere scrisa, la care va trebui sa atasati dovezile aferente.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2017
Vizitator
Este posibil sa nu declar nimic ? In conditiile in care eu nu mai vreau sa imi recuperez banii ?
Răspunde
 15-10-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Elena a scris pe 14-10-2017:
Este posibil sa nu declar nimic ? In conditiile in care eu nu mai vreau sa imi recuperez banii ?

Buna ziua,

Nu va recomand sa adoptati o astfel de atitudine. Este posibil ca daca nu spuneti adevarul sau evitati sa raspundeti la intrebari, sa va treziti ca organele de politie sau instanta (daca e cazul) sa va formuleze dosar pentru marturie mincinoasa sau favorizarea faptuitorului.

Pentru solutionarea corecta a cauzei, este necesar ca martorii sa colaboreze si sa declare tot ce stiu. Daca nu puteti sa va deplasati la instanta ori politie, puteti sa le trimiteti o scrisoare in care sa le spuneti ca nu aveti posibilitatea sa va deplasati si sa solicitati sa fiti audiata prin comisie rogatorie la politie sau instanta apropiata de domiciliu.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-10-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Elena a scris pe 14-10-2017:

In declaratie sunteti obligata sa spuneti tot adevarul, in caz contrar riscand sa fiti acuzata de savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa. In situatia in care nu va amintiti anumite detalii, specificati acest lucru.
De asemenea, va trebui sa aduceti la cunostiinta organelor de cercetare faptul ca nu aveti nici o pretentie materiala de la inculpat ( nu va constituiti parte civila in cauza).

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-10-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți fi audiată prin comisie rogatorie. Declarația o veți da la poliția din localitatea dvs de domiciliu.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-10-2017

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Martorul are obligatia sa declare ceea ce stie, neavand la dispozitie posibilitatea de a nu da nicio declaratie asa cum este cazul faptuitorului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.