Corbu a scris pe 17-10-2017: Buna seara. Va rog sa ma ajuta-ti cu un sfat, din pacate important pentru mine.In fond problema este ca tatal meu a decedat in 2013, si de atunci am o gramada de procese pe rol ramase. Ultimul dintre ele il notez cu x(inregistrat in 2012, care din pacate de acest dosar nu am stiut ), a fost suspendat pana la soluţionarea irevocabilă a Dosarului nr y. Fac precizarea ca in dosarul x tata a fost reclamant, dar in dosarul y tata a fost in calitate de parat, dosar care s-a perimat la cererea reclamantului. Din pacate mi-a sosit o citatie "in vederea constatarii perimarii", de la dosarul x. Intrebare pot in acest caz ca mostenitor sa cer perimarea dosarului x, si prescrierea capetelor de cereri din dosarul y ? Si daca da cum sa procedez ? Va multumesc. Buna ziua, Din cate inteleg dosarul y nu s-a solutionat inca. In acest caz, avand in vedere faptul ca dosarul x s-a suspendat pana la solutionarea lui y, dosarul x nu este perimat. Mergeti la instanta la termenul acordat si aratati ca nu s-a terminat inca dosarul y (luati un certificat de grefa pt dosarul y). Daca insa dosarul y este solutionat definitiv, atunci nu mai puteti face cereri in el pt ca este incheiat. Nu puteti sa cereti in dosarul x nimic care este legat de dosarul y 0 prescriptii sau orice alte cereri... Nu explicati de ce considerati ca cererile din y ar fi prescrise, asa incat mai multe amanunte nu va putem da. |