Forum avocaţi > Civil

Poprire salariu

18-10-2017
Vizitator
Buna ziua,
Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu o parere privind cele de mai jos:
– in anul 2007 am luat un credit de nevoi personale
– in luna Iulie 2009 am primit instiintare de plata de la EOS, pt ratele neachitate
– am efectuat plati catre contul mentionat de ei pana in anul 2013(cred ca luna iulie)
– dupa, a urmat o perioada cand din nou nu am avut loc de munca sau am avut contracte de munca pe termen scurt
– in luna decembrie 2013 m-au dat in judecata si a fost aprobata executarea silita
– cred ca in anul 2014 au transmis solicitare de poprire salariu(catre o companie la care eu nu mai lucram de aproape 1an )
– de atunci nu am mai primit nimic pana ieri cand au transmis catre compania unde lucrez momentan solicitarea de poprire si o copie dupa decizia judecatoreasca din decembrie 2013

Intrebarea mea este daca ei inca mai sunt in termen sa ceara poprire sau nu? Se mai poate face ceva?

Multumesc anticipat!
Răspunde
 18-10-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Buna ziua,

Din cate descrieti mai sus, sunt in termenul legal pentru a formula o astfel de solicitare.
La cea de-a doua intrebare este greu de raspuns aici, scurt...da sau nu...ar trebui vazute niste acte, clauze etc...si, probabil, ar mai putea fi negociata modalitatea de plata.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-10-2017
Vizitator
Buna ziua,

Multumesc frumos pentru informatii.

Imi puteti spune, va rog, care este termenul de prescriere pentru executarea silita? In cazul meu au trecut mai mult de 3 ani de la emiterea hotarii judecatoresti, timp in care nu au fost facute plati catre EOS.

Astept cu interes raspunsul dvs si multumesc anticipat!
Răspunde
 18-10-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Loredana Elena a scris pe 18-10-2017:
Buna ziua,

Multumesc frumos pentru informatii.

Imi puteti spune, va rog, care este termenul de prescriere pentru executarea silita? In cazul meu au trecut mai mult de 3 ani de la emiterea hotarii judecatoresti, timp in care nu au fost facute plati catre EOS.

Astept cu interes raspunsul dvs si multumesc anticipat!

Teoretic, termenul de prescriere este de 3 ani.
Dar, trebuie sa stiti ca orice act de executare facut intrerupe termenul de prescriere.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.