Forum avocaţi > Civil

Insultă

25-10-2017

Bună ziua. Am si eu o problemă, bine soția mea, ea este cadru didactic in cadrul une grădinițe private care este a unei companii, soția nu eate angajatul acelei companii ci este angajata unei firme care prestează servicii pentru această companie. De curând un angajat al acelei companii a insulta-o spunandu-i ca citez ,,îți rup gura'' precizez ca nu au fost martori şi sotia s-a plâns patroanei la firma la care lucrează, doamna l-a chemat pe individ si acesta nu a recunost încă afirma ca soția ar avea ceva cu el, copilul acelui individ nu este in clasa la care predă soția.
Vă rog sa-mi spuneți dacă as putea face ceva din punct de vedere legal.
Vă mulțumesc.
Răspunde
 26-10-2017

La chestia asta, cred ca iti poate raspunde si un utilizator obisnuit, desii stiu ca astepti opinia unui avocat, si o vei primii cel mai probabil.
Oricine poate sa faca plangere, dar la fel de bine oricine poate sa fie acuzat pe drept sau pe nedrept, iar ca sa se evite judecarea pe nedrept, se cer dovezi.
Daca nu exista nici o dovada ca individul ti-a amenintat sotia, ca ceea spui tu acolo se numeste amenintare, nu insulta, atunci individul nu va patii nimic, dar asta este strict parerea mea, cam suna logic.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.