Forum avocaţi > Civil

Divort de sot italian. Proces pt a obține încredințarea minorei

26-10-2017
Vizitator
Buna seara am si eu o intrebare : am avut o relație de 10 ani cu un Italian avem o fetita de 8 anișori , suntem in proces pt a obține încredințarea minorei este 1 an si jumatate de cînd astept dar se amînă mereu . Acum au intervenit ancheta socială nu stiu ce sa fac as pleca in Romania dar nu stiu exact ce mi se va întîmpla făcînd acest pas.
Răspunde
 29-10-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Să înțeleg că procesul este în Italia și că dvs aveți intenția să plecați cu copilul în România? Dacă da, atunci nu vă sfătuiesc să procedați în acest mod deoarece puiteți să fiți acuzată de răpire internațională de copii.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-10-2017
Vizitator
Da procesul este in Italia de aproape 1 an si jumatate anul acesta in luna Martie a fost dată o sentință provizorie in care tatăl avea drept de vizita dar ă fost blocat de anchetă socială . Ă tentat să sinucidă un prieten de-al meu Roman care era in Italia din care este un proces penal . Eu vreau sa stiu exact cum trebuie să procedez pentru a avea dreptul să plec în țară definitiv cu fetita .
Răspunde
 29-10-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Pana nu se termina procesul nu puteti pleca cu copilul din Italia.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.