|
30-10-2017 |
 | Ana Vizitator |
| Am fost data la judecata ,la fond sentinta in favoarea mea cu cheltuieli de judecata ,ce se respinge din cauza lipsei facturii. Apelul ,tot in favoare mea ,insa acum am primit de la reclamant chelt de jud. Avocatul meu cere de la mine o suma ,platesc cu factura pe care scrie servicii jud.conf.contractului. Si zice ca acum cere aceasta suma pe cale separata ,numai dupa castigarea apelului se poate cere chelt.de la fond. Semnam un act aditional ca nu datorez nimic.Dupa un timp intreb daca a inaintat cerera pt.chelt de jud .pt.fond,raspunsul lui e : nu se mai poate ca factura are data dupa fond si apel. Sunt pacalita ? nu mai pot recupera aceasta suma ? multumesc | |
|
|
|
31-10-2017 |
| Da nu veti mai putea recupera banii daca factura de încasare este emisa dupa data la care dosarul a ramas in pronunțare. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
31-10-2017 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Buna ziua, Trebuia sa primiti factura in momentul efectuarii platii de catre dvs. Aveti inscrisa vreo clauza speciala de plata la o data ulterioara a onorariului sau ati achitat pt fond la momentul incheierii contractului/inainte de pronuntarea pe fond iar pt apel in momentul incheierii contractului pt apel? Daca aveti o clauza de plata a onorariului ulterior (la data eliberarii facturii) va puteti recupera cheltuielile. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-11-2017 |
 | Ana Vizitator |
| Multumesc pentru raspunsurile Dvs, am incheiat contract ,x suma pentru pt .servicii si y ca onorariul de succes,La fond am dat o suma ,nu am primit factura, a zis factura e la dosar altfel nu ma poate reprezenta.La apel am platit cu factura si am primit de la reclamant. Dupa apel m-i a cerut o suma ,am factura nu ca onorariu de succes ci pt.servicii,si a zis vom cere pe cale separata ,care nu s-a imtimplat .Avocatul fiind sotul colegei mele de munca ,si este o familie buna ,am crezut, pana acum nu am avut probleme cu justitia . Acum m-i a zis sa ma duc personal la reclamant si sa arat factura sa cer banii ,sa ma inteleg cu reclamant. Multumesc ! | |
|
|
|
03-11-2017 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Buna ziua, Spuneti ca la apel ati platit cu factura si ati primit de la reclamant...Ma iertati, dar nu am inteles...ce ati primit de la reclamant??? In legatura povestea: sa va intelegeti cu reclamantul, sa va duceti cu facturile la el......ce sa zic..puteti sa incercati sa va intelegeti pe cale amiabila, insa era mult mai simplu daca se solicitatu cheltuieli la sfarsitul procesului. Oricum, daca nu va veti intelege, tot la proces trebuie sa ajungeti ca sa va recuperati cheltuielile. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-11-2017 |
 | Ana Vizitator |
| ...la apel avocatul meu a depus factura in timpul procesului,era cu cheltuieli de judecata .sentinta in favoarea mea ,iar reclamantul ,cine a pierdut procesul mi-a virat chltuielile de jud,cum a stabilit judecatorul. Acum inteleg asta trebuia sa faca si la fond dar banii a incasat,factura ..nu ,desi era si la fond cu cheltuieli de jud. sunt pagubasa si gata . multumesc pt.toate raspunsurile primite ! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |