| buna ziua. apelez la dumneavoastra sa ma ajutati cu un sfat. Sunt divortata si am un copil minor in intretinere, tatal cu resedinta in Italia si recasatorit. De cand acesta a aflat ca am deschis actiune in instanta pentru stabilire pensie intretinere minor, anul acesta in primavara si-a dat demisia si lucreaza la "negru". Astazi s-a intors comisia rogatorie de la autoritatile italie insa ma astept sa scrie ca acesta nu realizeaza venituri si ca este intretinut de sotie. Stiu din surse sigure (prieteni) ca tatal minorului si-a dat cu intentie demisia insa lucreaza pentru acelasi patron ca si zilier, deci forme de munca. Banuiesc ca primeste doar un ajutor social sau somaj pentru o perioada determinata. Aparatorul tatalui minorului va sistine cu siguranta in instanta ca acesta este un intretinut...(ca o paranteza acesta si a construit cu sotia sa casa in vara a.c.) . de cateva luni imi trimite cineva din tara prin mandat postal, lunar, suma de 300 lei. M am gandit sa scriu o intampinare pentru urmatorul termen in care sa specific ca, atata timp cat plateste chirie in Italia, care costa ceva, duce o viata decenta, insemna ca are venituri si solicit instantei sa calculeze pensia la salariul minim dein Italia, sau la somaj. Nici nu nu stiu cum sa fac. Atata rautate nu am mai vazut. A depus la dosar chitante mincinoase care sa ateste ca ar fi trimis minorului ciuperci si rosii, ceea ce copilului nu ii place...sau magneti de frigider. Va rog mult, pentru ca nu imi permit un avocat ( pana acum intampinarile mi le-am formulat fara ajurot juridic doar culese de pe internet), ajutati ma cu un sfat. Va multumesc mult. |
|