Forum avocaţi > Civil

Dupa ce legi functioneaza Primaria?

01-11-2017

Am facut o petitie solicitand control si sanctiuni la asociatia de proprietari. Reveneam cu aceeasi problema de ani de zile pe care domniile lor nu vor nici sa o constate nici sa o sanctioneze.
Acum am adaugat mai multe probe si mai multe ilegalitati in petitia transmisa. Nu e vorba de bani.
Au lasat sa treaca nu mai putin de 51 de zile pana mi-au comunicat ca au chemat asociatia la control si acum, dupa data comunicata, de 2 saptamani nu au binevoit sa imi comunice rezultatul acestui control.
Eu stiu ca administratorul are pile in primarie dar asta nu e problema mea.
Le-am cerut prin cerere de informatii sa imi comunice rezultatul controlului, nici un raspuns. Nu respecta nici un termen si nici o lege dumnealor.
Spuneti-mi, va rog, ce pot face impotriva lor? In afara de sa ma rog de mariile lor sa aplice legea ca asta nu o voi mai face, de ani de zile ma rog si iata ca tot refuza.

Ati avut asemenea spete?
Multumesc.
Răspunde
 25-11-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Rezultatul unui control/procesul verbal nu se comunica decat societatii controlate. In cel mai fericit caz va puteau raspunde ca au sesizat neconformitati si au dispus rezolvarea lor. Daca situatia este de natura sa va aduca prejudicii, puteti actiona in instanta Asociatia de proprietari.Referitor la primarie...nu acea institutie v-a creat respectivele ilegalitati, care va deranjeaza.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-11-2017

Desigur ca e vina Primariei si a organelor platite de noi sa verifice legalitatea si care din motive de interese nu verifica si nu sanctioneaza nimic.
Ia sa vezi daca erau amendati cum trebuie ca nu mai repetau ilegalitatile.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.