Forum avocaţi > Civil

Cum se poate scapa de mahalagiu?

01-11-2017

Am la bloc un administrator pe care solicit de ani de zile sa fie concediat intrucat nu face nimic si e si extrem de obraznic. Eu sunt singurul care cere concedierea lui si, ca masura sa isi pastreze contractul foarte bine platit cu asociatia noastra, el de ani de zile duce o campanie sustinuta de incitare la ura in fata vecinilor mei la care ma vorbeste de rau, ma insulta si ma calomniaza de ani de zile. Astfel, unii oameni au ajuns sa nu ma mai salute sau sa intoarca capul cand ma vad, lucru deranjant pentru mine care nu am avut vreo treaba cu acei oameni. Desigur ca si ei au vina de a sta la mahala cu ei insa trec prin holul blocului acolo unde el incaseaza la o masuta intretinerea si nu au de ales decat sa il asculte vorbind despre mine. Nu va imaginati ce e la gura lui, am inregistrari ale porcariilor spuse despre mine. Am solicitat presedintilor trecuti si prezent sa il potoleasca, aia nu au facut nimic, dimpotriva, barfesc si ei cu el. Nu comentez despre calitatea lor, a tuturor ca oameni, ma intereseaza cum sa il potolesc PE VECI de a mai face rau.

Multumesc.
Răspunde
 01-11-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă considerați că administratorul nu îți face treaba (de ex: nu comunică proprietarilor informații despre administrarea imobilului, există suspiciuni serioase față de activitatea de administrare, alte aspecte) aveți posibilitatea să faceți o sesizare către Primărie, serviciul asociații de proprietari, deoarece acest serviciu autorizează administratorii de imobile și este normal să le și controleze activitatea.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2017

Daca acel serviciu ar si functiona, ar fi perfect. Mi s-a comunicat ca doar daca e condamnat penal ei vor face ceva.
Aveti dvs. cunostinta de situatii in care angajatii primariei au actionat in asa o speta?
Ce se poate face in cazul in care ei refuza sa aplice legea?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.