Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Am semnat un contract de despagubiri auto cu o firma de metale!! Teapa si inselatorie?!

04-11-2017

Buna ziua! In urma unui accident rutier am semnat un contract cu firma sc debit collect sollution dcs srl. ce ni s.a prezentat ca fiind firma de recuperari despagubiri in cazul accidentelor auto. Acum cand ne.am interesat despre firma ,o gasim pe internet ca firma de prelucrari metale. Cei responsabili cu cazul din aceasta firma nu ne.au dat prea multe detalii. Doamna ce se ocupa de cazul nostru se numeste Nina Susanu, mai multe nu stim, nici despre dumneaei nici despre firma.Unde pot gasi mai multe informatii despre aceasta firma? Ce pot face in aceasta situatie? Poate fi vorba de vreo teapa??
Răspunde
 06-11-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Este pacat ca ati apelat la societati dubioase pentru recuperarea prejudiciilor dintr-un accident. In astfel de situatii este recomandabil sa apelati la avocati, singurii abilitati de lege sa va reprezinte in mod profesional.

Este foarte posibil sa fi "luat teapa". Din pacate, aceste societati nu se subordoneaza niciun organ de control si nu trebuie sa dea socoteala pentru modalitatea in care isi indeplinesc treaba. Doar cand atitudinea si faptele lor indeplinesc conditiile pentru atragerea raspunderii penale (pentru inselaciune, de ex), puteti sa le cereti socoteala.

Daca nu isi respecta asa zisele obligatii asumate, puteti sa va adresati si instantelor civile, insa daca societatea nu are bunuri in patrimoniu ori bani in conturi, nu prea aveti ce sa le luati.

Va recomand sa luati legatura cu un avocat pentru a va reprezenta in procedura de recuperare a prejudiciului in litigiul dvs. pentru a va asigura ca nu pierdeti drepturile pe care trebuie sa le solicitati din cauza acestei societati de recuperare despagubiri.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-11-2017

Dupa accident doamna a venit in spital la noi , s- a prezentat si a spus ca vorbim despre contract dupa externare deoarece suntem destul de grav si trebuie sa ne revenim putin....a stat pe tot parcursul spitalizarii dupa noi si chiar parea o femeie buna....ne vizita mereu, vorbea frumos, parea ca ne intelege durerea si ca vrea sa ne ajute. Noi nu am cautat nicio firma si niciun avocat pt acest caz pur si simplu a aparut doamna asa din senin si voia sa ne ajute...pur si simplu am avut incredere in ea
Răspunde
 06-11-2017

Va multumesc mult pt raspuns!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.