Forum avocaţi > Civil

Reparatie masina neconforma

07-11-2017
Vizitator
Buna ziua,

Am avut un accident in urma caruia mi-am reparat masina la un service in baza asigurarii celuilalt conducator auto. In urma reparatiilor, am dus masina la un service Ford pentru verificare. Domnii de la service mi-au spus ca reparatia este facuta de mantuiala cu piese after market, airbaguri la fel, centuri neschimbate iar plansa de bord taiata in dreptul airbag pasager si lipit un “ capac”. Pe aceasta reparatie serviceul a incasat 25.000 lei conform devizului. Cu toate acestea masina nu a fost reparata conform acestuia. Ce este de facut?
Răspunde
 08-11-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Daca service-ul care a efecutat lucrarile de mantuiala nu va reface lucrarea la solicitarea dvs. amiabila, atunci nu puteti decat sa ii dati in judecata pentru a va recupera contravaloarea lucrarilor efectiv necesare pentru aducerea masinii dvs. intr-o stare acceptabila.

Cu alte cuvinte, ar fi bine sa mergeti la service-ul anterior si sa le aduceti la cunostinta ca nu au facut reparatiile cum trebuie si ca nu au respectat devizul. Daca nu remediaza problema, va trebui sa va refaceti dvs. lucrarea pe cheltuiala dvs. si sa cereti apoi banii cheltuiti sau puteti sa ii actionati direct pentru a-i obliga la plata sumelor necesare pentru refacerea lucrarilor (dar veti avea de asteptat in jur de 1-2 ani pentru obtinerea sumelor).

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-08-2018
Vizitator
Buna seara,am avut un accident minor acum cateva zile in jurul orei 23:45 pe un DN. Circuland pe acel dn cu o viteza de aprox 100km/h ( ma aflam in afara localitatii) la 50m dupa o curba la stanga am constatat in foarte scurt timp ca un cioban isi traversa oile de la dreapta la stanga,am franat cat am putut dar tot nu am reusit sa ma opresc la timp si doar i.am impins cateva oi,mentionez ca nici o oaie nu a patit nimic doar ca bara mea s.a spart,capota zgariata si ambele aripi,ce ar trebuii sa cer la service pt a ii da in judecata deviz de reparatie sau factura? (mentionez ca era si proprietarul oilor de fata undeva la 50m pe camp doar ca l.a pus pe cioban singur sa traverseze oile)
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.