Forum avocaţi > Civil

Grupa II de lucru ,respins ?

08-11-2017
Vizitator
Am depus, impreuna cu multi colegi ,cartea de munca ,taxa de 50 de lei la Cartel alfa Filiala Cluj in anul 2015,in vederea recunoasterii grupa II de munca .Am lucrat 35 de ani ca cusator de pise din piele si înlocuitori ptr. partea de sus a încălţămintei.
S-a dezbatut proces la Secţia mixtă de contencios administrativ şi fiscal.Colegii mei in numar de vreo 100 au fost admisi si cativa intre care si Eu nu,asa m-i au dat raspuns cei de la Sindicat.
Am cerut Sentinta sa vad din ce motiv ,raspunsul de la Sindicat : nu este motivat.
Am cerut sa-mi arata sau numarul de dosar ,numar proces am fost refuzata .
Ce pot sa fac sa vad actele ,dosarul ? D-na de la Sindicat m-i a zis ca sa iau la revedere de la grupa II.
Nu inteleg ? ce pot sa fac ?
Răspunde
 08-11-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Din moment ce a fost un litigiu la Sectia de Contencios administrativ si fiscal, este vorba despre un dosar public, la care oricine are acces. Este posbil ca sentinta sa nu fie inca motivata ( nu ati precizat cand a avut loc ultimul termen al procesului). Dupa motivare-daca ea inca nu a fost data, puteti declara apel. Pana atunci, puteti afla numarul dosarului si va puteti interesa la Arhiva instantei la care s-a judecat, puteti vedea dosarul si sa cititi Incheierile de sedinta.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-11-2017
Vizitator
Multumesc pt,raspuns,
Pe portaljust am cautat numele meu si nu apare nici-un dosar,proces.
Cei de la sindicat nu imi dau detalii cand a fost procesul ,nr.proces .Numai ca sunt respinsa ,iar altii sunt admisi.Dar eu cred ca oricine are dreptul sa vada sentinta ,orice ar fi in aceea sentinta .
Răspunde
 09-11-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Ca sa fiti sigura ca a existat un proces pe numele dvs. cel mai bine este sa intrebati direct la arhiva tribunalului de care apartineti. Doar asa puteti fi 100% sigura daca a existat sau nu un proces pentru dvs.
Daca nu a existat, probabil ca puteti sa va adresati cu o alta cerere la instanta.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-11-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Lămuriti va daca ati facut parte dintr un proces in nume colectiv sau nu. Adresați cerere scrisa cu nr de înregistrare catre sindicat si vor fi obligați sa vad dea un raspuns.

Daca ati facut parte puteti merge in arhiva instanței si consulta dosarul si eventual declara calea de atac daca mai sunteti in termen.

Daca nu ati fost parte, va puteti valorifica dreptul personal.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.