Forum avocaţi > Civil

Hartuire telefonica

08-01-2014

in anul 2003 am contactat un credit de circa 5000 euro la bancpost si din care am achitat jumatate apoi nemai avind posibilitatea din 2004 sa mai achit nimic
pina in 2013 nu am mai fost contactat sau notificat de nimeni , iar din august am inceput sa fiu sunat de o firma de recuperatori ,zilnic .
mentionez ca telefoanele sunt pe vechea mea adresa la domiciliul fostei sotii deoarece eu intre timp am divortat,si domiciliul cit si postul telefonic iau revenit ei
ce ma sfatuiti sa fac , si daca suma in 2014 nu este prescrisa , nu exista nici o hotarire judecatoreasca de executare
Răspunde
 11-01-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Suma nu se prescrie; institutia prescrierii opereaza asupra dreptului si nu asupra unei sume de bani.

Dreptul de a solicita acea suma de bani este prescris, dar acest lucru trebuie constatat printr-o hotarare judecatoreasca.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-02-2014
Vizitator
Buna ziua, va rog din suflet sa-mi spuneti daca am fost casatorita cu un cetatean arab în religia Islam, timp de 17 ani avand o casa împreuna, dar casa este pe firma si doar el este trecut pe firma ca administrator, acum am divortat, binenteles dupa legea romana noi am trait în concubinaj 17 ani. Eu am avut un apartament pana sa-l cunosc, am vandut acel apartament ptr a-l ajuta pe el ca avea probleme financiare, spunandu- mi ca-mi va restituii acea suma, pana acum nu mi-a restituit nici suma si vrea sa ma dea afara din casa. Este posibil ca dupa 17 care am muncit împreuna, l-am ajutat cand mi-am vandut apartamentul, el sa ma dea afara în strada??? Am vreo sansa sau nu??? El acum se afla în Iordania, are un termen la Tribunal în luna Aprilie, ptr ca firma a intrat în insolventa si are o suma de aproape 400 mil si treb sa,vina sa o achite. Si a spus cand vine ma da afara din casa, pe mine si ce-i doi copii ai mei. Am un baiat de 27 si unul de 26. Acesti copii sunt din prima casatorie, dar crescuti cu el. Aveau atunci copii 6 si respectiv 7 ani. Acum cu el am un baietel care este tinut în Iordania cu obligatia ptr ca sa nu îl lase cu mine. Vreau sa stiu doar, daca este posibil în tara mea sa castige acest Om care si-a batut joc de munca mea si care a luat acei bani dupa apartamentul meu. Am sansa sau nu??? Va rog din suflet sa-mi raspundeti. Va multumesc. Claudia
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.