Forum avocaţi > Civil

Predare permis auto

10-11-2017
Vizitator
Bună ziua,
La data de 15 decembrie 2016 mi sa luat permisul în București după ce am forțat rosul, ulterior am ridicat certificat de grefa și l-am recuperat. Așteptăm hotărârea judecătorească, care a venit prin posta abia în luna aprilie 2017 cu drept de apel, însă nu am mai dat niciun răspuns acelei citari, așteptând după logica mea sa primesc înștiințare de la politie de a preda permisul în decurs de n zile. Nu am primit nimic nici în ziua de azi.
Am vorbit și la biroul de permise de unde fac parte, mai exact Călărași și doamna de acolo mi-a spus ca trebuia sa deduc din acea decizie judecătorească, ca trebuie sa predau permisul la ei și ca nu e grav ca nu am făcut asta pana acum dar ca trebuie sa merg cu decizia la judecătoria care a eliberat-o sa ii pună stampila și apoi sa merg sa predau permisul, care va fi luat pe 60 de zile nu pe 30 cum scrie în procesul verbal.
Ce ar trebuii sa fac? Părerea mea este ca s-a făcut undeva o greșeală de nu am primit nimic de la politie, asta mi-au spus și niște prieteni de la politie, ca nu e normal.... Ce e de făcut!?
Răspunde
 10-11-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Nu este nicio greseala, politia nu are obligatia de a va anunta.Este obligatia dvs. sa va interesati. Trebuie sa asteptati sa treaca termenul de apel ( 10 sau 15 zile de cand s-a dat pronuntarea-cat scrie in hotarare) sa vedeti daca s-a declarat apel si apoi sa mergeti la instanta sa va" puna stampila" de "definitiva prin neapelare".
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-11-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Obligativitatea predarii permisului va apartine.
La expirarea termunului de apel, daca Parchetul nu ataca hotararea data pe fond, mergeti la Registratura instantei pentru a obtine legalizarea hotararii ramasa definitiva, iar ulterior mergeti cu hotararea la politie pentru a preda permisul.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.