Forum avocaţi > Civil

Cum pot depune marturie contra Politiei?

14-11-2017
Vizitator
Am fost martor aseara intr-un supermarket pe Sos. Vitan Barzesti cand un grup de romi au sarit pe o doamna singura la cumparaturi pentru ca aceasta le facuse observatie privind comportamentul in magazin.
Au atacat-o si eu am filmat totul.
Au blocat-o sa mai circule in magazin si ea a strigat dupa ajutor insa cei de la paza, romi si ei nu au facut nimic, stateau si se uitau cum unul dintre ei o agreseaza.
Ea a sunat la serviciul de urgenta 112 vazand ca este in pericol si, cand a venit politia de la sectia 26 politie Bucuresti au amendat-o tot pe ea. Sa mai spun ca politistul care a zis ca a apelat degeaba 112 era tot ROM?
As dori sa dau de aceasta doamna sa ii furnizez inregistrarea mea care cuprinde si momentele cand cei doi politisti o ameninta cu amenda si apoi rad cu foc in grupul romilor care cu cateva minute o atacasera pe biata femeie.
Cum pot depune marturie in acest caz? Este strigator la ceruri ce se intampla in aceasta tara!!!
Răspunde
 14-11-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Tinand cont ca nu aveti informatii suplimentare cu privire la numele persoanelor implicate in eveniment, va recomand sa depuneti o plangere/denunt la Parchetul de pe langa Judecatoria orasului/sectorului in care s-a petrecut evenimentul in care sa povestiti ce s-a intamplat si sa solicitati tragerea la raspundere a persoanelor implicate.
La plangerea formulata atasati si un CD/DVD cu inregistrarea video. La inregistrarea denuntului/plangerii la parchet veti primi numar de inregistrare al dosarului si veti putea urmari demersurile efectuate.
In plangere/denunt aveti grija sa va treceti toate datele de identitifacare ale dvs., inclusiv telefon.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.