| buna seara, tatal meu sa intors la casa parinteasca dupa moartea parintilor lui, ma m mutat si eu cu el, acum un an a decedat,(am locuit amandoi fara forme legal aprox 2 ani acolo) dupa moartea lui eu am plecat de acolo dar bunurile mele personale si ale tatalui meu au ramas acolo, ca si mostenitori ai bunicilor mei au fost: un unchi care a murit fara sotie copii, tatal meu sotie si eu unica fiica, un alt unchi fara sotie copii si matusa mea care traieste. Dupa ce am plecat de acolo matusa mea a tot fost la casa parinteasca si a luat bunuri ale bunicilor si bunuri de ale tatalui meu nerecunoscand nimic cand ia m intrebat( au fost vazuti luand dar nu si ce anume) nici cand le am facut plangere penala pt furt din bunurile tatalui meu nu au recunoscut, plangerea nu este solutionata, deabia acum d curand am facut un inventar al bunurilor de acolo,ea mia spus ca sa mi iau lucrurile mele si ale tatalui de acolo si sa plec ca nu am nici un drept sa stau sau imi mai las ceva acolo si ca ea vinde toata proprietatea, au incuiat usa de la casa unde am bunurile mele (certificatul meu de mostenitor e in curs d finalizare) va rog spuneti mi ce drepturi am si ce este d facut, nici pe mama nu o am de partea mea totul este recent. Multumesc |
|