multumesc pentru raspuns, dna avocat. Sa adun probe, nu prea am cum !? decat cu martori care ma cunosc bine de atatia ani si pot declara contra, adica ca nu sunt violent sau nu ma cunosc ca agresiv asa cum au declarat prietenele ei care au zis ,, ca sunt deosebit de periculos si se tem sa stea in preajma mea'' desi niciuna nu a fost in prezenta noastra in casa si totul au fost povesti, insa instanta le-a luat in considerare. Stiu ca pot face o plangere impotriva ei pentru inducerea in eroare a justitiei cum si impotriva martorelor, insa vreau si impotriva medicului legist care a constatat vanatai, desi, repet, eu nu am lovit-o nici macar cu un deget, si sunt sigut ca acel certificat a fost eliberat contra-cost. SIngurele dovezi cu care credeam ca ma pot apara si justitia va tine seama de ele, au fost niste inregistrari audio facute cu telefonul, cu copii de 7 si 4 ani care au declarat ca mama a fost cea care a impins, bruscat si comportat agresiv (EU NU AM PRECIZAT CA ERAM PARTIAL IMOBILIZAT SI MERGEAM IN CARJE ) motiv pentru care a profitat si m-a impins / bruscat, apoi a sunat la politie si reclamat spunand invers. Nu e la primul eveniment. Dupa pierderea unui proces pentru ordin de protectie, a incercat sa ma ademeneasca pentru a intretine relatii sexuale, dar am refuzat ca ma gandeam la o posibila capcana. Detin deasemenea inregistrari si Video cu copiii din urmatoarea zi in care povestesc episodul consumat si pe care ei l-au vazut, insa nu le-a luat in considerare nici pe acelea si le-au crezut ca martore si certificatul medico-legal Ea mi-a promis ca de fiecare data cand vin in Romania o sa imi faca plangere penala si ordin de protectie si chiar s-a tinut de cuvant. Dupa ce asimulat ultimul confict, am depus o plangere la Politie pentru ca ma hartuieste si imi face tot felul de capcane. A declarat inclusiv ca am alergat dupa ea pe strada, insa eu ma puteam deplasa doar cu ajutorul carjelor fiind operat la un genunchi in urma cu 2 saptamani. Nu mai pot face fata atacurilor ei . Nu mai pot sta numai in defensiva, ca ma ataca din toate directiile |
|