Forum avocaţi > Civil

Victima reala a ordinului de protectie

19-11-2017

Buna ziua.
Eu sunt victima inversa unui ordin de protectie.
Sotia mea care locuia cu mine si copiii in Germania, avea o relatie extraconjugala in Romania inceputa cand eu lucram singur in Germania, iar dupa 2 ani s-a decis s-o reia cu acel barbat, a luat copiii si a plecat in Romania. A cerut divort, apoi de fiecare data cand am fost in Romania sa vad copii, a simulat conflicte, a folosit martori falsi si de fiecare data a facut plangere penala la politie si solicitat ordin de protectie care i-au fost respinse de 3 ori Ultima data si-a facut rost de un certificat medico- legal pentru vanatai, desi eu nu am atins-o nici macar cu un deget si tot ultima data a folosit inca trei prietene care au fost ca martore si au declarat o multime de minciuni, apoi i-au acordat ordinul de protectie cu respectarea unei distante de 100 m, evacuarea mea din domiciliu (desi eu locuiesc in Germania) insa toate actiunile aceste le foloseste pentru a ma scoate pe mine un agresor incat sa nu cer unul din copii la mine, sa beneficieze de o pensie alimentara dupa venitul meu din Germania si sa se foloseasca singura de locuinta comuna (dar cumparata de mine cu veniturile mele dinaintea casatoriei)
Precizez ca eu nu ma prezint la procesele din Romania si m-a reprezentat doar avocatul. Am prezentat probe cu inregistrari audio si video, cu marturiile copiilor in care spun ca mama lor a inventat totul iar eu nu i-am facut nimic, nu am lovit-o, insa tribunalul le-a crezut pe cele trei prietene care au venit sa minta si i-a aprobat cererea pentru ordinul de protectie.
La audierile pe care mi le-a facut politia pentru lovirile declarate de ea, am mentionat ca mereu simuleaza ca este o victima, insa cererea mea nu o baga nimeni in seama. Intrebarea mea este: cui sa ma adresez pentru acest abuz si ce pasi trebuie sa urmez ???
Victima sunt eu, nu ea, dar nu am cum sa demonstrez , deoarece locuiesc in Germania, iar in Romania merg doar sa vad copiii. Pe ea o evit, deoarece este periculoas de vicleana si prefacuta.
Răspunde
 19-11-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Situatia este destul de delicata, in sensul ca ar fi indicat sa strangeti cat mai multe probe pentru a va demonstra nevinovata si sa incercati sa evitati contactul cu dansa, data fiind situatia de fapt.
In primul rand, in ceea ce priveste plangerea penala, aveti posibilitatea legala de a formula o plangere impotriva sotiei pentru savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare, iar referitor la martore, acestea pot fi cercetate pentru savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa.
Cu privire la ordinul de protectie, puteti solicita revocarea acestuia, aducand probe in acest sens.
In ceea ce priveste procesul de divort, puteti solicita stabilirea domiciliului minorilor la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere, deoarece nu este indicat ca minorii sa fie crescuti separat, insa daca doriti ca aceastia sa fie crescuti de catre mama, solicitati stabilirea unui program de vizita.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-11-2017

multumesc pentru raspuns, dna avocat. Sa adun probe, nu prea am cum !?
decat cu martori care ma cunosc bine de atatia ani si pot declara contra, adica ca nu sunt violent sau nu ma cunosc ca agresiv asa cum au declarat prietenele ei care au zis ,, ca sunt deosebit de periculos si se tem sa stea in preajma mea'' desi niciuna nu a fost in prezenta noastra in casa si totul au fost povesti, insa instanta le-a luat in considerare. Stiu ca pot face o plangere impotriva ei pentru inducerea in eroare a justitiei cum si impotriva martorelor, insa vreau si impotriva medicului legist care a constatat vanatai, desi, repet, eu nu am lovit-o nici macar cu un deget, si sunt sigut ca acel certificat a fost eliberat contra-cost. SIngurele dovezi cu care credeam ca ma pot apara si justitia va tine seama de ele, au fost niste inregistrari audio facute cu telefonul, cu copii de 7 si 4 ani care au declarat ca mama a fost cea care a impins, bruscat si comportat agresiv (EU NU AM PRECIZAT CA ERAM PARTIAL IMOBILIZAT SI MERGEAM IN CARJE ) motiv pentru care a profitat si m-a impins / bruscat, apoi a sunat la politie si reclamat spunand invers. Nu e la primul eveniment. Dupa pierderea unui proces pentru ordin de protectie, a incercat sa ma ademeneasca pentru a intretine relatii sexuale, dar am refuzat ca ma gandeam la o posibila capcana. Detin deasemenea inregistrari si Video cu copiii din urmatoarea zi in care povestesc episodul consumat si pe care ei l-au vazut, insa nu le-a luat in considerare nici pe acelea si le-au crezut ca martore si certificatul medico-legal
Ea mi-a promis ca de fiecare data cand vin in Romania o sa imi faca plangere penala si ordin de protectie si chiar s-a tinut de cuvant. Dupa ce asimulat ultimul confict, am depus o plangere la Politie pentru ca ma hartuieste si imi face tot felul de capcane. A declarat inclusiv ca am alergat dupa ea pe strada, insa eu ma puteam deplasa doar cu ajutorul carjelor fiind operat la un genunchi in urma cu 2 saptamani. Nu mai pot face fata atacurilor ei . Nu mai pot sta numai in defensiva, ca ma ataca din toate directiile
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.