|
21-11-2017 |
 | Nicoleta Vizitator |
| Bună ziua. Am deschis un card avantaj pentru niște prieteni să ii ajut să își cumpere un produs scump de aproximativ 8000 lei. Ei au fost la magazin cu cardul meu, dar factura a fost făcută pe numele unuia dintre ei. Au plătit 3 rate și pe celelalte 3 nu le-au mai plătit, însă a trebuit să achit eu fiindcă era cardul meu. Îi pot acționa în judecată pentru a-mi recupera banii? Este vreo modalitate legală să îi fac să plătească? Mulțumesc | |
|
|
|
22-11-2017 |
| exact cum v-ati gandit si dvs...prin instanta ii puteti recupera | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
22-11-2017 |
| Daca exista dovezi , adica aveti factura pe numele lor si extras cine si cum a facut plățile atunci puteti sa adresați instanței. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
22-11-2017 |
 | Nicoleta Vizitator |
| Eu am efectuat plățile dintr-un alt cont care este pe numele meu. Aș putea lua duplicat al facturii de la magazinul de unde au cumpărat ei produsul? Îmi era teamă să nu cumva să fiu eu trasă la răspundere că am împrumutat cardul. Mulțumesc frumos pentru răspunsuri. | |
|
|
|
22-11-2017 |
| Cele 3 rate despre care spuneti ca au fost plătite de ei au fost achitate in fapt dontr un cont care va apartine ? Nu cred ca vi se comunică factura caci nu dvs sunteti cumpărătorul. O veti indica cu nr si data si o va solicita instanta. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
22-11-2017 |
 | Nicoleta Vizitator |
| Cele 3 rate le-au achitat în contul meu printr-un OP, dar celelalte 3 + dobanda și penalitățile aferente le-am achitat eu direct dintr-un card de debit care este tot pe numele meu. Am solicitat duplicatul facturii, dar nu știu dacă voi avea noroc. | |
|
|
|
22-11-2017 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Buna ziua, Puteti sa va recuperati banii intrucat factura este pe numele lor. Nu stiu daca magazinul va va da dvs copie de pe factura, dar cu siguranta instanta ii poate obliga sa o depuna la dosar. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-11-2017 |
 | Nicoleta Vizitator |
| Am primit duplicat al facturii. Nu știu care ar fi următorii pași pe care ar trebui să îi urmez. Să îi sperii cu un proces sau să trec direct la fapte? | |
|
|
|
24-11-2017 |
| Nicoleta a scris pe 23-11-2017: Am primit duplicat al facturii. Nu știu care ar fi următorii pași pe care ar trebui să îi urmez. Să îi sperii cu un proces sau să trec direct la fapte? Buna ziua, Primul pas este sa le trimiteti o notificare prin care sa le solicitati suma de bani respectiva, Le dati si un termen scurt. Daca tot nu va achita suma de bani, atunci deschideti o actiune in instanta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
24-11-2017 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Nicoleta a scris pe 23-11-2017: Am primit duplicat al facturii. Nu știu care ar fi următorii pași pe care ar trebui să îi urmez. Să îi sperii cu un proces sau să trec direct la fapte? Buna ziua, Nu e vorba de speriat cineva cu procesul...dar oamenii trebuie sa stie ca trebuie sa restituie banii. Daca dvs considerati ca veti avea succes cu o notificare, puteti sa o faceti, eventual printr-un avocat sau executor judecatoresc, si abia apoi sa formulati actiune la instanta. Insa, experienta imi spune ca oamenii nici cand vad citatia de la instanta nu reactioneaza cum trebuie... Aveti deschisa calea actiunii judecatoresti si va sfatuiesc sa o urmati. Daca debitorii dvs vor sa plateasca de buna voie, o pot face pana la primul termen de judecata (si dureaza destul de mult pana se stabileste acest prim termen), iar daca va recuperati datoria dvs puteti renunta la proces. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |