Forum avocaţi > Civil

Pensie alimentara neplătită de tata britanic

23-11-2017

Bună ziua,

Va rog sa mă ajutați cu o clarificare și un sfat în privința pensiei alimentare. Am o fetiță de un an și jumătate și am revenit în tara de aproape un an de zile. Tatal, de cetățenie britanica, nu a plătit niciodată nici un ban pt ea. Nici când eram împreună sî locuiam în anglia, cheltuielile (tot ce ținea de copil si casa) le imparteam. După multe certuri și neînțelegeri am decis sa plec, neavand nici o pretentie sa imi dea vreun ban, pt ca nu a venit niciodată de la el aceasta bunăvoința, nici când știa ca nu mai lucrez si ca nu imi ajung banii pt cele necesare. cumva aceasta responsabilitate se facea nevazuta.
Dar copilul creste si nesmtirea lui atinge cote maxime.
Intrebarea mea este, daca nu am fost căsătoriți , dar copilului este pe numele lui , se aplica aceleași reguli pt pensia alimentara? Sî dacă da, ce pași trebuie urmați ?

Va mulțumesc!
Cu stima,
Silvia M.
Răspunde
 24-11-2017

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
copilul este nascut acolo in UK? tatal lui este cetatean britanic... ar trebui sa apelati la un avocat de acolo

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-11-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Regulile sunt aceleasi pt pensie de întreținere. Nu are nicio influenta căsătoria, important este ca minorul sa fie recunoscut de tata.

Trebuie dat in judecata pt stabilirea cuantumului pensiei la judecătoria de la domiciliul minorei.

Va trebui sa stiti adresa si locul lui de munca pt ca instanta sa faca demersurile necesare aflării veniturilor realizate de acesta.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.