Forum avocaţi > Civil

Copia audio a sedintei - judecata dupa ... cod vechi

23-11-2017
Vizitator
Sub pretextul ca vechiul cod nu face referire la CD (era normal pe la 1800 !) ICCJ mi-a respins solicitarea - copia audio si a hotararii !
Mi se pare absurd si ilogic etc.
Care este solutia?
Multumiri anticipate.
Răspunde
 24-11-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna dimineata,

Din cate am vazut, instantele nu elibereaza copia audio a hotararii, ci doar a incheierilor de sedinta. Cel mai probabil pentru ca acestea nu exista, pronuntarile nefiind facute in sedinta publica de cele mai multe ori.

Daca vi se pare ca modul de solutionare a cererii dvs. nu este corect, puteti face o sesizare scrisa la CSM si la Ministerul Justitiei.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-11-2017
Vizitator
Multumesc pentru raspuns.
In aceeasi situatie Curtea de apel Craiova mi-a trimis - copia Hotararii irevocabile si copia audio, la dosar deschis in 2011, deci judecat dupa vechiul cod.!
La acelasi dosar.

Este vorba de copia sedintei, cand le-am explicat unde au gresit si ce cer si de ce cer.
Cu aceste CD voi merge la CSM, Ministerul Justitiei dar si la CEDO - apoi voi finaliza cartea "Justitia veriga slaba" - acesta este motivul pentru care am actionat la toate caile legale si am exploatat la maxim situatiile - sa vad reactiile!

Este mult haos in Justitie! Si regret, dar si imensa prostie:
- Curtea de apel (recurs2) mi-s respins cererea de recurs - fara evocarea fond.
Atunci cand a redactat hotararea a trunchiat decizia Apel iesit o situatie de ... hotarari potrivnice, judecate si la ICCJ.
ICCJ - desi HP nu a aparut (nici nu era logic !) la Pronuntare (respins ca nefondat, repet fara a evoca fondul) ci doar la redactare a decis "respinsa revizuirea ca ... tardiva", raportand la ... pronuntare, desi in sedinta am explicat ca era legal si corect raportarea la luarea la cunostinta.
Se pare ca respingerea copiei audio e alta gafa impardonabila.

Astept si rog o portita legala - in lumea mea logica este evident ca am dreptul la copie, ca un drept elementar - apropo de aparitia CD recent etc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.