Forum avocaţi > Civil

Eu sunt cel interogat

27-11-2017

MI-a venit ideea sa adresez aceasta intrebare vazand una despre interogatoriu aici pe forum.
Eu sunt cel interogat, de data asta. Sunt in proces cu banca pe clauze abuzive si desi e notorie treaba ca au clauze abuzive (multe procese castigate pe dobanda de referinta variabila abuziva) ei au impins si la CAB au solicitat in apel proba cu interogatoriu. Eu am fost de acord. Pentru ca am vazut ca la final nu te lasa sa vorbesti prea mult si cu acesta proba voi avea cuvantul mai mult.
Eu vor sa dovedeasca faptul ca au negociat cu mine clauzele abuzive ceea ce nu e deloc adevarat.
Ati putea si ati vrea va rog sa imi dati o mana de ajutor cum sa raspund la acest interogatoriu va rog?
Cate intrebari poate pune banca? SI la ce soparle ma pot astepta?

MULTUMESC FRUMOS!!!
Răspunde
 27-11-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Numarul intrebarilor dintrun interogatoriu variaza si va trebui sa fiti foarte atent la modalitatea in care este formulata intrebarea, pentru a putea rasunde conforn situatiei de fapt.
De regula intrebarile ce compun interogatoriul sunt intrebari scurte, de genul "este adevarat ca...", la care de regula se raspunde cu "da" sau "nu". Daca nu cunosteti raspunsul la o intrebare, specificati acest lucru in fata instantei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-11-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
E greu de dat îndrumari fara a cunoaste exact speta si instituțiile juridice in discuție, criticile aduse de catre banca etc.

Nu stiu daca a fost o idee buna aceasta proba in calea de atac.

Citiți cat mai mult despre clauzele abuzive si discutati si cu avocatul.

Cert este ca tb sa fiti f atent la sensul întrebărilor si sa răspundeți doar daca ati inteles exact întrebarea.

Mai tb sa stiti si ca acest interogatoriu nu se ia sub jurământ, asemenea martorilor.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-11-2017

Va multumesc foarte mult.
Am citit multe spete si voi mai citi.
Daca nu am inteles exact intrebarea, spun acest lucru judecatorului si ea ce face?
Ce inseamna ca acest interogatoriun nu se ia sub juramant? Ca pot minti? Sau ce anume inseamna?
Dovada ca au negociat, am vazut in lege ca banca trebuie sa o faca insa.. daca nu au negoicat, nu se va lua raspunsul meu chiar afirmativ la interogatoriu contra lipsei complete a dovezilor. Nu?
Logica mea asa zice dar eu nu cunosc...

O zi buna!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.