Forum avocaţi > Civil

Contract vinzare cumparare

29-11-2017

Buna seara ! in urma cu 3 luni am vindut casa parinteasca eu si sora mea .noul propietar a primit cheile cu 2 saptamini inainte de a semna contractu de vinzare cumparare la notar .ok .la semnat .tot a fost ok .a dat bani pe casa .sa inscris in cf el deci ok .acum ma sunat ca in cf apare suprafata de 2160 si este corecta ca cea cumparata dar ne spune ca defapt sant 1650 in realitate masurate de el cu firma de topo dupa 3 luni de la semnarea contractului .deci in cf 2160 in realitate 1650 . mentionez ca in cf scrie geometria nu a fost gasita .nea amentat cu instanta ! poate sa ceara despagubiri ? ce vina am eu! sau e nefondat si are interes ascuns ? eu nu am masurat suprafata totala de 2160 cu geometria care nu a fost gasita cum scrie in cf .deunde io fi dat lui 1650 ! acum dupa 3 luni de la semnarea contractului de vinzare cumparare unde el este proprietar pe 2160 inscris in cf .va rog sa mi spuneti cei de facut ?
Răspunde
 30-11-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Lasati-l sa va actioneze in instanta. Daca ati fost vanzator de buna-credinta nu aveti de ce sa va faceti griji.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-11-2017
Vizitator
Multumesc frumos pentru raspuns ! am inteles mesajul ! sarut mâna doamnă
Răspunde
 30-11-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Atat timp cat ati fost vanzator de buna credinta, iar din acte rezulta acea suprafata, nu aveti de ce sa va faceti probleme.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-11-2017
Vizitator
Multumesc frumos pentru raspuns ! sărut mâna doamnă !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.