|
30-11-2017 |
 | Paul Stefanescu Vizitator |
| Buna dimineata, Am primul termen in data de 07.12.2017 la fond. Am scris in cererea de judecata ca inteleg sa probez cu inscrisuri si orice alta proba va rezulta din dezbateri. As dori sa completez explicit acum, inainte de primul termen ca solicit interogatoriu si martori. Interogatoriul cand il pot depune daca m-am trezit asa de tarziu? Dar stiu ca inainte de primul termen mai poti face modificari.... De asemenea, as dori sa cer daune cominatorii pentru fiecare zi de intarziere. In cat timp pot face acestea toate ca sa fie admise? Foarte multumim. | |
|
|
|
30-11-2017 |
| Formulati completarea actiunii, care sa fie comunicata paratilor si acestia sa aiba timp sa va raspunda. puteti scrie in completare, nu numai despre daunele cominatorii ci si despre probe. intrebarile la interogatoriu le prezentati in dimineata zilei in care sunteti chemati pentru interogatoriu. ar fi fost bine sa apelati la un avocat macar sa va formuleze corect si complet actiunea | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
30-11-2017 |
| Daca am termen sapataman viitoare JOI, 7.12.2017, cand cel mai tarziu pot face aceste completari? Si cand le mai comunic si partii adverse? Sunt denumite Cerere precizatoare? Sarut mana, multumesc. | |
|
|
|
30-11-2017 |
| Completarea sau modificarea cererii de chemare în judecată o puteți face doar până la primul termen, conform art. 204 cod procedură civilă. Așadar, pe data de 7.12.2017, dvs trebuie să depuneți o cerere completatoare, prin care să arătați instanței în ce mod vă modificați acțiunea. Neapărat trebuie să menționați în cerere că solicitați ca probe martori (le treceți numele și adresa) și interogatoriu. Ar fi trebuit să menționați în cererea introductivă de instanță toate probele deoarece există riscul ca instanța să nu vă admită probele solicitate.Dacă aveți probleme în ce privește admiterea probelor solicitate sau dacă se invocă tardivitatea, susțineți în fața instanței că administrarea probelor nu provoacă amânarea judecății și că instanța trebuie să aibă un rol activ pentru aflarea adevărului (în acest fel vă creșteți șansele de a nu vă fi respinde probele). Completarea cererii se depune în exemplare suficiente pentru instanță și pentru comunicarea către toate părțile din cauză deoarece cererea va fi comunicată părților adverse pentru ca aceștia să formuleze întâmpinare. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
01-12-2017 |
| Multumesc foarte mult. Nu ar fi bine sa trimit prin posta direct la dosar si la partea adversa maine aceasta completare? Ne aflam maine cu 5 zile inainte de termen. Au timp pana joi sa faca ceva. Ce ziceti? Asa as evita si sa respinga cererea de completare a actiunii. Aceasta cerere cum o fac? | |
|
|
|
01-12-2017 |
| Dacă joi este primul termen de judecată puteți depune completarea joi. Dacă este o cerere de completare și nu o simplă precizare a cererii introductive de instanță, instanța comunică completarea în vederea formulării întâmpinării. Nu puteți completa probele pe care nu le-ați cerut prin cererea inițială deoarece nu este considerată o completare a cererii. În cadrul discutării probatoriului, așa cum v-am spus mai sus, învederați instanței că sunt probe utile, care nu provoacă amânarea judecății cauzei. Dacă partea adversă solicită interogatoriu și martori, solicitați și dvs, în contraprobă, aceleași probe. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
01-12-2017 |
| Multumesc domnule avocat. Eu vreau sa cer in completare: 1. Martori 2. Interogatoriu 3. Daune cominatorii Atat. Ma duc cu interogatoriul pregatit la termen? Multumesc. | |
|
|
|
01-12-2017 |
| Am uitat sa spun ca in Cererea de chemare in judecata am scris ca solicit ca probe inscrisuri si ORICE PROBE AR rezulta din dezbateri. Cum ma pot folosi de asta ca sa mi se incuviinteze probele mele noi cu martori, interogatoriu, etc.? Multumesc. | |
|
|
|
02-12-2017 |
 | Petrescu
|
| Ma intereseaza si pe mine raspunsul la ultimele intrebari ale domnului Stefanescu. Multumim, Avocatro!!! | |
|
|
|
03-12-2017 |
| Paul Stefanescu a scris pe 01-12-2017: Multumesc domnule avocat. Eu vreau sa cer in completare: 1. Martori 2. Interogatoriu 3. Daune cominatorii Atat. Ma duc cu interogatoriul pregatit la termen? Multumesc. Buna ziua, „daune cominatorii” reprezinta o noua cerere ce poate fi facuta numai pana la primul termen de judecata. „Martorii” trebuiau indicati (cu nume prenume si adresa) prin insasi cererea de chemare in judecata. In caz contrar nu-i mai puteti indica la un moment ulterior. ”interogatoriul” ... la fel. Si numai dupa ce acesta este pus in discutia partilor si incuvintat de instanta, prezentati intrebarile. Intrebarile de la interogatoriu trebuie sa vizeze fapte personale. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
04-12-2017 |
| Au, e grav atunci!!! Ma aflu inaintea primului termen de judecata care va avea loc joi, pe 7 decembrie. Domnul avocat de mai sus spune ca pot merge cu cererea completatoare la primul termen si sa cer interogatoriu si martori. Daca am scris in cerere ca ORICE proba va rezulta din dezbateri, asta nu conteaza? Va rog lamuriti-ma si pe mine, cum e corect, se admit martorii acum si interogatoriul ori ba? Inainte de primul termen de judecata inseamna inainte, nu chiar in ziua termenului, nu? Sa stiu sa mai fac pana joi ceva. Multumesc. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |