Buna ziua! In noaptea de 23.11 am fost lovit intr-un sens giratoriu de catre cineva. Eu eram in sensul giratoriu, efectuam manevra de viraj stanga moment in care am fost lovit in partea stanga spate a masinii de cineva, care la momentul respectiv si-a recunoscut vina, ca nu stia ca e sens giratoriu si ca avea viteza mai mare decat cea legala. Am mers la politie pentru declaratii si constatare a doua zi iar pe 5.12 am avut constatarea, din care am fost scos vinovat pentru neacordare de prioritate, deoarece agentul a spus ca nu poate determina cine a intrat primul in sens si din punctul dumnealui de vedere, aveam amandoi viteza legala iar vina imi apartine pentru neacordare de prioritate. In urma acestora am permisul suspendat pentru 3 luni, am platit o amenda si am ramas cu masina avariata, iar el are dreptul de reparatii pe asigurarea mea. NU consider ca sunt vinovat in aceasta speta, deoarece eu m-am asigurat regulamentar, nu era nimeni in sensul giratoriu in momentul in care am intrat, si am fost lovit dupa ce eram deja cu toata masina in sens. Posed o intregistrare audio pe telefonul meu mobil in care cel ce m-a lovit recunoaste ca avea viteza mare, nu a fost atent. Intentionez sa contest decizia politiei rutiere , deoarece nu s-au analizat faptele corect. Am sanse sa castig? |
|