|
07-12-2017 |
 | Roxana Vizitator |
| In urma ca 3 luni a avut loc divorțul dintre mine respectiv fostul sot, acesta sa produs pe cale notariala. datorită faptului ca avem un copil în vârstă de 1 an si o luna a fost stabilita custodia comună si tatăl are drept sa viziteze minorul.In acest timp am reusit sa ne intelegem atunci când el a dorit sa vada copilul,respectiv 3 ori.Mentionez faptul ca el nu a luat legătură cu mine ca doreste sa vada copilul iar eu sa ii refuz ci am încercat sa planific întâlnirea dintre ei in functie de programul copilului.Toate au fost bune pana când, dupa o luna in care nu sa mai interesat de copil,a trimis mesaj ca doreste sa povestim si sa vada copilul.Eu iam explicat ca nu se poate in acea zi doar ziua urmatoare, in urmatoarea zi la ora stabilita lam contactat pentru a vedea daca ajunge si el a mentionat ca nu deoarece el credea ca poate veni dupa când doreste si ca eu nu am dreptul sa ii stabilesc program când sa vina, si ca va merge in tribunal. Problema nu este ca va merge in tribunal, ci ceea ce se va intampla daca se ajunge acolo.Cum se vor desfasura lucrurile si ce program poate obtine ținând cont ca este vorba de un copil de 1 an care este atasat de mine si pe el nu il recunoaste.Mentionez totodata ca de la nasterea copilului acesta nu sa implicat in viața sa, nu este atasat de copil are probleme cu alcoolul si vici precum fumatul ,motiv pentru care sa produs divorțul, iar de la divort acesta a plătit pensia alimentara o singura data. Va multumesc. | |
|
|
|
07-12-2017 |
| Este posibil ca instanța de judecată să îi respingă cererea deoarece nu s-au schimbat condițiile de la momentul stabilirii programului de vizitare. Dacă instanța consideră că se poate pronunța, programul nu va fi diferit cu mult de cel actual deoarece nu văd să existe schimbări majore de la data stabilirii actualului program de vizitare. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
08-12-2017 |
| Este detaliat in convenția notariala modul cum isi vizitează tatal copilul ? Sau este doar mentionat in mod generic ca are dreptul ? Pt instanta veti face întâmpinare la cererea lui si veti arata exact ce ati scris aici. Ca nu e vorba despre vreo opoziție la vizita ci doar de nevoile si programul minorului. Trebuie sa stiti ca neplata pensiei nu are ca efect direct lipsa accesului la copil, insa poate nuanta interesul si implicarea tatalui si deteemina reducerea programului. Propuneti si administrati probe in legatura cu preocuparea tatalui pt copil in perioada de dupa divort si de viciile sale dintre care alcoolul este cel mai grav prin implicațiile sale pe plan social si familial. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
08-12-2017 |
 | Roxana Vizitator |
| La notar a fost stabili ca tatăl are dreptul la vizita in jumatate din timpul liber al copilului.Deci rămânea la înțelegerea noastra când poate el sa vina.Dat fiind faptul ca de fiecare data când a dorit sa vada copilul eu iam permis sa il vada, singura conditie a fost sa anunțe din timp pentru al putea anunță exact ora in functie de programul celui mic nu inteleg de ce sa ajuns in aceasta situație, si nu doresc ca programul stabilit de tribunal in caz ca se va ajunge acolo, sa nu respecte acest program al copilului si sa se axeze doar pe dreptul tatălui de a vedea copilul, ceea ce a putut fi realizat si inainte. | |
|
|
|
08-12-2017 |
| Dacă nu vă înțelegeți va decide instanța de judecată. Faptul că nu puteți să cădeți de acord referitor la programul de vizită constituie un motiv pentru stabilirea unui nou program de vizitare. Instanța va ține cont de interesdul copilului, luând în considerare programul lui de odihnă, hrană etc.. Așadar, se va ține cont de toate aspectele dar trebuie să faceți dovezi solide în acest sens (acte, martori etc). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
14-03-2019 |
 | Cosmin Vizitator |
| In urma cu 2 luni m-am despartit de fata cu care am un copil de 2 ani, ideea e ca nu am fost casatoriti cu acte... nu ma lasa la copil nu imi da voie sa il vad sau sa il iau si eu macar in weekend 2 ore! Ce am de facut in cazul asta? Multumesc! | |
|
|
|
14-03-2019 |
| Cosmin a scris pe 14-03-2019: In urma cu 2 luni m-am despartit de fata cu care am un copil de 2 ani, ideea e ca nu am fost casatoriti cu acte... nu ma lasa la copil nu imi da voie sa il vad sau sa il iau si eu macar in weekend 2 ore! Ce am de facut in cazul asta? Multumesc! Aveti posibilitatea ca in instanta sa obțineți program de vizitare, inclusiv cu găzduirea mîniei la dvs dacă aveți posibilitatea. Sfatul meu este sa nu intarziati f mult o astfel de acțiune caci veți reinnoda f greu relația cu copilul. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
14-03-2019 |
| Cosmin a scris pe 14-03-2019: In urma cu 2 luni m-am despartit de fata cu care am un copil de 2 ani, ideea e ca nu am fost casatoriti cu acte... nu ma lasa la copil nu imi da voie sa il vad sau sa il iau si eu macar in weekend 2 ore! Ce am de facut in cazul asta? Multumesc! Trebuie să formulați o acțiune privind stabilirea autorității părintești, locuința copilului, pensie alimentară și program de vizitare. Așadar, dacă doriți program de vizitare trebuie ca instanța să se pronunțe asupra autorității părintești, ce presupune și pronunțarea asupra locuinței copilului și a pensiei de întreținere. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |