Forum avocaţi > Civil

Expert cadastral

08-12-2017
Vizitator
Buna ziua,

Sunt intr-un proces de judecata pentru un teren, in legatura cu o presupusa suprapunere. La utimul termen a fost desemnat un expert cadastral pentru a investiga si am primit de la judecatorie o foaie cu datele acestuia de contact(email, telefon, adresa). A trebuit sa-i transfer partea mea de bani prin CEC si pentru a face asta am luat legatura telefonic pentru a cere un numar de cont. Domnul expert a spus ca nu trebuia contactat ci trebuia sa fac direct trasferul pe baza numelui.
Intrebarea mea este, din moment ce am primit datele de contact ale dlui am voie sau nu sa vorbesc cu dumnealui referitor la dosar si pasii de urmat? Nu vreau sa controlez cu nimic, dar as vrea sa fiu sigura ca nici reclamantii nu vor face acest lucru, deoarece acestia ar incerca sa influienteze.

Multumesc.
Răspunde
 08-12-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Buna ziua,
Toate partile din dosar pot lua legatra cu expertul. De altfel, pentru efectuarea expertizei veti primi convocari atat dvs cat si partea adversa.
Expertul s-a referit la altceva. Nu trebuie sa-i platiti lui in cont onorariul de expert. Plata se face in contul Biroului local de expertize, iar pe ordinul de plata se specifica nr de dosar si numele expertului. Biroul local va transfera onorariul catre expert.
Nicio parte nu plateste direct expertului niciun ban!

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-12-2017

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua,
Plata nu o faceti in contul personal al expertului desemnat in cauza, ci in contul Biroului local de expertize, unde veti completa un formular numit ordin de plata in care specificati si datele dansului ( nume, nr. de dosar, ce fel de expertiza este).

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-12-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Aveti dreptul sa luati legatura cu expertul desemnat in cauza si chiar puteti fi prezenta la efectuarea expertizei.
Mai mult decat atat, aveti posibilitatea legala sa va asigurati un expert parte.
In ceea ce priveste onorariul expertului, plata se face in contul Biroului local pentru expertize judiciare, mentionand numele expertului desemnat in cauza si numarul de dosar.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.