|
10-12-2017 |
 | Daniel Vizitator |
| Buna seara! Situatia mea este urm.: mama mea lucreaza in Italia si a trimis bani pe numele meu, bani de care nu am beneficiat doar eu, ci si ea cand venea acasa(mentionez ca locuia la mine cand venea in tara), .Acum m- a actionat in judecata si imi cere toti banii de care eu n-am beneficiat sustinand ca mi-a imprumutat banii, lucru fals. Ba mai mult a deschis un al doilea proces de sechestru asigurator. Cum sa procedez? Banii i-a trimis in decurs de zece ani, fara imprumut. Va multumesc | |
|
|
|
10-12-2017 |
| Dacă la transfer nu s-a făcut mențiunea că banii sunt dați cu titlu de împrumut reprezintă o dovadă a ceea ce susțineți. Pentru a solicita restituirea acelor bani, mama dvs trebuie să facă dovada faptului că banii au fost acordați ca împrumut și nu cu alt titlu. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-12-2017 |
 | Daniel Vizitator |
| Va multumesc pt raspuns. Dar daca as intampina probleme, nu exista un termen de prescriptie al perioadei? Multumesc | |
|
|
|
10-12-2017 |
| Sigur că există și un termen de prescripție de care se va ține cont dacă este invocat prin întâmpinare în eventualitatea în care veți fi dat în judecată. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-12-2017 |
 | Daniel Vizitator |
| Va multumesc pt amabilitate. | |
|
|
|
11-12-2017 |
 | Daniel Vizitator |
| Buna ziua. In situatia prezentata care ar fi termenul de prescriptie? Mentionez ca deja m-a actionat in judecata pe baza chitantelor western. Nu am nici un fel de act cu ea, deoarece banii chiar au fost cadou , nu imprumut. A facut transferuri de bani din 2008 pana acum 9 luni. Inca o data va multumesc pt ajutor. | |
|
|
|
11-12-2017 |
| Daniel a scris pe 11-12-2017: Buna ziua. In situatia prezentata care ar fi termenul de prescriptie? Mentionez ca deja m-a actionat in judecata pe baza chitantelor western. Nu am nici un fel de act cu ea, deoarece banii chiar au fost cadou , nu imprumut. A facut transferuri de bani din 2008 pana acum 9 luni. Inca o data va multumesc pt ajutor. Termenul general de prescriere este de 3 ani. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
11-12-2017 |
 | Daniel Vizitator |
| Multumesc pt raspuns. Dar din experienta dvs ce sanse am pt a demonstra ca banii au fost cadou, ajutor si nicidecum imprumut? | |
|
|
|
11-12-2017 |
| Daniel a scris pe 11-12-2017: Multumesc pt raspuns. Dar din experienta dvs ce sanse am pt a demonstra ca banii au fost cadou, ajutor si nicidecum imprumut? Dvs. aveti calitatea de parat si nu reclamant. Reclamantul trebuie sa demonstreze, nu dvs. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
11-12-2017 |
 | Daniel Vizitator |
| Aveti dreptate...dar eu ma gandeam in ce mod m-as putea apara. Ea are chit. Western ...eu ce pot folosi in favoarea mea? | |
|
|
|
11-12-2017 |
| Imprumutul se demonstreaza cu un contract de imprumut, un inscris din care sa rezulte acest lucru. Nu cu chitante pe care este mentionata doar suma, dar nu si ce reprezinta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
11-12-2017 |
 | Daniel Vizitator |
| Mama ma ameninta, ca ia promis avocatul ca pe baza relatiei noastre de rudenie ea era in imposibilitate morala ca sa incheie un contr. de imprumut...ceva de genul asta....exista asa ceva? Multumesc | |
|
|
|
11-12-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mama dvs. va trebui sa demonstreze in fata instantei faptul ca v-a imprumutat acele sume de bani, in caz contrar actiunea ii va fi respinsa. Mai mult decat atat, dansa poate solicita restituirea sumelor trimise pe ultimii 3 ani, in cazul celorlalte sume intervenind prescriptia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-12-2017 |
 | Daniel Vizitator |
| Va sunt recunoscator pt timpul acordat. Ati reusit sa ma mai linistiti...deci problema nu este asa simpla cum mi-a expus-o ea. | |
|
|
|
11-12-2017 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Problema nu este simpla pt mama dvs. Faptul ca avocatul dansei ii spune ca datorita relatiei de rudenie nu se putea incheia contract de imprumut este....fara cuvinte..... Daca nu are niciun inscris...nici martori ca v-ar fi spus odata ca va da bani cu imprumut, actiunea i se respinge. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-12-2017 |
 | Daniel Vizitator |
| Buna seara. Am inteles...martori sinceri nu are cum sa aiba...doar sa nu-i vina ideea sa-i "fabrice". Multumesc mult pentru ajutor. | |
|
|
|
12-12-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daniel a scris pe 11-12-2017: Buna seara. Am inteles...martori sinceri nu are cum sa aiba...doar sa nu-i vina ideea sa-i "fabrice". Multumesc mult pentru ajutor. In situatia in care marturia persoanelor aduse in fata instantei nu corespunde adevarului, aveti posibilitatea legala sa formulati o plangere penala impotriva acestora pentru savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-02-2018 |
 | Daniel Vizitator |
| Buna dimineata! Revin cu o întrebare: cererea de chemare în judecată a mamei mele a fost anulată pentru depunerea intr-un număr incomplet de copii xerox a chitanțele western și pt că nu au fost traduse. Taxa de timbru nu a fost plătită, dar a făcut o cerere de scutire. Ceea ce as vrea să întreb este daca aceasta cerere oprește curgerea prescriptiei, adică se încadrează la ,,vicii de forma a cererii de chemare în judecată"? Menționez că eu nu am primit nimic acasă, dar am mers la Judecatorie sa vad ce se întâmplă, iar dosarul este anulat de doua luni. Mulțumesc pentru ajutor! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |