Forum avocaţi > Civil

Interpretarea unei sentinte judecatoresti

07-01-2018
Vizitator
Buna seara!
Va rog, sa ma ajutati cu interpretarea unei sentinte a unei hotarari judecatoresti, pentru ca aceasta a fost interpretata in mod diferit de catre executorul judecatoresc si de alte persoane. Parerile si interpretarea difera.

,,Admite in parte cererea

Admite în parte contestaţia la executare. Anulează parţial actele de executare silită efectuate în dosarul nr. 71/E/2017 al Biroului Executorului Judecătoresc ........... respectiv pentru suma de 7238,835 lei reprezentând drepturi salariale şi suma de 795 lei reprezentând cheltuieli de executare silită, respectiv onorariu executor judecătoresc. Respinge cererea având ca obiect suspendarea executării silite. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare......|

Din suma totala se anuleaza suma de 7238,835 lei reprezentând drepturi salariale şi suma de 795 lei reprezentând cheltuieli de executare silită, respectiv onorariu executor judecătoresc si raman cu restul pana la suma totala sau se anuleaza cealalta suma si trebuie sa iau doar suma scrisa in sentinta?

Multumesc mult!
Răspunde
 08-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Dupa cum ati scris dvs. redand doar partial continutul sentintei, ar rezulta ca cele 2 sume se anuleaza. Daca am fi avut la dispozitie partea din sentinta integral, raspunsul ar fi fost mai sigur.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-01-2018
Vizitator
Vă mulțumesc mult! Nu am sentința pentru ca executorul judecătoresc a oprit hotărârea în original.
Răspunde
 08-01-2018
Vizitator
Vă rog să-mi spuneți unde se poate depune contestația în cazul în care sunt nemulțumit/ nelămurit de suma ce trebuia sa mi se dea și în ce termen?

Eu nu am semnat nimic la executor în urma viramentului(7238,835 lei ) pe care acesta mi l-a făcut.
Vă mulțumesc!
Răspunde
 08-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Acest punct de vedere trebuia sustinut in cadrul procesului care a avut ca obiect acordarea sumei, deci fie in cadrul contestatiei la executare, fie chair inainte de ea. Totusi, in finalul hotararii judecatoresti scrie: cu drept de apel in 10 zile de la comunicare. Se mai poate declara apel in termen de 10 zile de la data de pe plic-data la care ati primit hotararea judecatoreasca acasa.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-01-2018
Vizitator
Vă mulțumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.