Forum avocaţi > Civil

Bunq seara

10-01-2018
Vizitator
Numele meu este viorel, iar in curand urmeaza sa imi lase ai mei un apartament, am fost la notar sa vad ce acte imi trebuie si mi-a cerut adeverinta de la medicul de familie precum ca parinti nu sunt inscrisi cu boli psihice. Mentionez ca mama mea e pensionata pe caz de boala de multa vreme, are gradul 2. Mentionez ca am o sora care nu este de acord cu lasarea imobiliului mie. Notarul mi-a spus ca poate fi surpat acest contract de vanzare cumparare. Notarul cere un certificat medico-legal prin care sa reiasa ca este in deplinatate mintala. Sora poate surpa acest contract daca nu aduc acest act? Multumesc
Răspunde
 10-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca parintii dvs. au anumite probleme de sanatate sau o varsta avansata, ar fi indicat sa obtineti inscrisul medical solicitat, in caz contrar sora dvs. poate ataca in instanta contractul pe care urmeaza sa il incheiati.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-01-2018
Vizitator
Tatal meu are 67 de ani, iar mama anul acesta in luna Mai implineste 60 de ani si ar iesi de drept la pensie. Dar momentan este primeste pensia de boala, fiind scoasa la pensie din anul 1990 pe caz de boala ( psihiatrie) crede-ti ca mai este nevoie sa fac acel act daca peste 3 luni iesi la pensie de varsta? Mentionez ca ea are drept de semnatura. Tatal meu este proprietarul apartamentului si ea co-propietar. Inainte de acest apartament in ani trecuti ( 4 ani ) am schimb un apartament dar nu a cerut aceasta foaie de la medicul de familie, tinand cont ca are si inprumut bancar si mai multe. Cum ma invatati sa fac? Tinand cont ca vreau sa investec undeva la 300milioane in acest apartament.
Răspunde
 10-01-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Vă sfătuiesc să nu faceți un contract de vânzare-cumpărare dacă nu plătiți efectiv bani. Mai bine faceți un contract de rentă viageră. Contractul se poate face dacă notarul consideră că mama dvs are discernământ dar dacă credeți că mama dvs este în deplinătatea funcțiilor psihice puteți face o expertiză IML pentru a se confirma că are discernământ.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.