Forum avocaţi > Civil

Divort cu minor

16-01-2018
Vizitator
Buna seara, Fratele meu este in divort cu sotia dansului el este plecat din Romania de multi ani sotia il acuza de niste fate foarte grave(violenta verbala si violenta fizica defata cu minora)fapte pe care sunt adevarate .Ea mai are un minor din prima casatorie pe care nu a spus acum la divort.Cum pote fratele meu sa faca sa iasa de sub aceste acuzati si sa declare ca ea mai are un copil pe care la crescut din 2009 pana in prezent impreuna cu fratele meu?
Răspunde
 16-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
In cadrul procesului de divort vor fi audiati martori, care vor declara ce stiu referitor la relatiile dintre soti.Daca ei vor declara exact invers decat sotia, atunci afirmatiile ei nu se vor confirma. Copilul din prima casatorie nu are legatura cu divortul.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-01-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Să formuleze întâmpinare și să facă apărări în cauză. Poate proba prin acte sau martori. Dacă există, poate să depună corespondența pe care a avut-o cu soția sa (de exemplu: email, mesaje pe email, FB, whatsapp etc) din care să rezulte adevărul.
Dacă se află în străinătate poate fi reprezentat de un mandatar.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-01-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Sa isi angajeze avocat, sa formuleze întâmpinare si sa combată cu probe afirmațiile soției.

Se încearcă probabil probarea culpei lui exclusive si de aceea se aduc acele acuzații.

Depinde in cauza si de anume isi doreste fratele dvs, in speta continuarea sau nu a căsătoriei.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.