Forum avocaţi > Civil

Unde platesc expertiza si ce trebuie sa trec pe chitanta de plata?

18-01-2018
Vizitator
Buna ziua,

Am un dosar de partaj la Judecatoria Sector 1 Bucuresti unde trebuie facuta o expertiza imobiliara si judecatoarea mi-a spus sa platesc eu onorariul expertului. Intrebarea mea este unde platesc expertiza si ce trebuie sa trec pe chitanta de plata? Pot sa trimit chitanta la dosar si prin posta dupa ce am platit-o si trebuie sa trimit originalul sau merge si copia xerox? Multumesc pentru orice indrumari si sper ca n-am pus prea multe intrebari:D
Răspunde
 18-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
De obicei la CEC Bank exista contul birourilor de expertiza si orice angajata a CEC va indruma cum sa completati chitanta. Trebuie sa stiti nr de dosar si numele expertului stabilit de instanta. La dosar depuneti originalul si va faceti dvs. o copie xerox. Ar fi indicat sa o depuneti personal la dosar, pentru a nu se rataci pe drum...
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2018
Vizitator
Gasiti mai jos si contul Biroului Local de Expertize valabil pentru toate instantele din Bucuresti (puneti angajata CEC sa verifice numele beneficiarului contului, sa fie "Biroul Local de Expertize Bucuresti"). Dar, asa cum vi s-a spus deja, de obicei cunosc acest cont cei de la CEC si in mod normal nu ar trebui sa fie necesar sa-l aveti la indemana (mi s-a intamplat insa de 1-2 ori la agentii mai mici sa am nevoie de el):

CONTUL PENTRU PLATA ONORARIILOR DE EXPERT:

Beneficiar - Biroul Local de Expertize Bucuresti

- COD IBAN - RO88CECEB312G9RON1637089, la CEC Agentia Lipscani pentru plata în numerar.
- COD IBAN - RO20CECEB50437RON0789413, deschis la CEC Agentia Lipscani, cod fiscal 11074992 pentru plata prin ordin de plată
Răspunde
 18-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Expertiza se achita la CEC Bank, in contul Biroului local pentru expertize judiciare tehnice si contabile de pe langa Tribunalul Bucuresti, indicand numarul de dosar, numele expertului si felul expertizei. Chitanta se depune in original la dosar.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.