|
21-01-2018 |
 | Cory Vizitator |
| Buna ziua!numele meu e Corina si am 29 ani! As dori si eu o informatie in privinta custodiei totale a minorului!!povestea mea e urmatoarea: Am trait in concubinaj timp de 7 ani cu un individ,in urma caruia a rezultat o fetita acum are varsta de 6 ani;de 2 ani am hotarat sa plec din cauza la neintelegeri si bineiinteles am luat fetita cu mine...in acesti 2 ani m am ocupat singura de copil el nu a contribuit cu nimic plus ca alocatia fetei o ia el si nu am primit -o decat de 2 ori in 2 ani de zile!am avut nevoie de semnatura lui la gradinita,anul acesta la scoala dar el nu a vrut sa mi dea si cu toate astea am resit sa pot inscrie fata la cursurile scolare! Eu de 6 luni am plecat in strainatate sa pot castiga un banut sa ii ofer un viitor fetitei mele ea e in grija mamei mele!Dorinta mea e sa o iau cu mine sa ma stabilesc cu ea in afara deoarece am un loc de munca stabil si bun si vreau ca ea sa fie langa mine!am incercat sa vb cu el sa mi dea semnatura sa pot pleca cu fata si nu e de acord,a zis ca fata va sta in Romania pana la 18 ani!dar el nu are nici o treaba cu fata in schimb!intrebarea mea este as avea sanse la castigul custodiei totale sa pot pleca cu fetita??Va multumesc mult! | |
|
|
|
21-01-2018 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Sunt foarte rare cazurile in care instanta acorda custodie totala unui parinte. De obicei cand se face dovada ca celalalt parinte nu se intereseaza de copil, nu contribuie cu nimic la cresterea si educarea lui, este violent cu copilul etc.Daca reusiti sa dovediti in instanta aceste lucruri, o puteti obtine. | |
|
|
|
|
21-01-2018 |
 | Cory Vizitator |
| Tocmai cum am zis el nu contribuie cu absolut nimic dar nici nu vrea ca fata sa iasa din tara...Eu asta vreau sa mi pot lua fetita langa mine! | |
|
|
|
22-01-2018 |
| Actiune in instanta pt stabilire locuinta minorului la dvs. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
22-01-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Formulati la instanta de tutela o actiune pentru exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dvs si obligrea tatalui la plata pensiei de intretinere. Instanta va stabili domiciliul minorei la adresa dvs. din tara, insa daca veti reusi sa obtineti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, puteti calatori cu minora fara a necesita acordul tatalui. Va trebui sa demonstrati in fata instantei pe langa dezinteresul tatalui si faptul ca actiunile sau inactiunile acestuia pun in pericol buna crestere si dezvoltare a minorei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-09-2018 |
 | Mary. Vizitator |
| Bună ziua dacă eu am lucrat in germania cu contract de munca si am întreținut fetița si pe tatal ei care o devenit un bețiv și are un comportament de on nebun as putea câștiga custodia fetiței | |
|
|
|
24-09-2018 |
| Mary. a scris pe 24-09-2018: Bună ziua dacă eu am lucrat in germania cu contract de munca si am întreținut fetița si pe tatal ei care o devenit un bețiv și are un comportament de on nebun as putea câștiga custodia fetiței Dacă se constată că este în interesul copilului ca dvs să exercitați în mod exclusiv autoritatea părintească asupra copilului, instanța va decide în favoarea dvs. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
25-09-2018 |
 | Gogoașă Lorena Vizitator |
| Buna ziua numele meu este Lorena , am trăit în concubinaj un an și 6 luni, in urma acestei relații a rezultat un băiat în vârstă de 6 ani si 11 luni. În urma cu 6 ani si 6 luni am pus capăt relației deoarece devenise toxică atat pentru mine cât și pentru copil care in acel moment avea numai 5 luni. Fostul meu concubin era violent și începuse să fure sa face foarte multe prosti. De mai bine de 6 ani nu stiu nimic de el, eu cresc băiatul singură din partea tatălui nu primeste nimic, nici macar un minim interes sau macar un mesaj nici nu stiu sincera sa fiu daca mai traieste. Am angajat un avocat și sunt in mijlocul unui proces care durează de 11 luni , va rog frumos sa imi dati un sfat cum pot castig a tutela băiatul meu. Eu locuiesc in Germania si de o lună de zile m-am căsătorit legal , imi doresc din tot sufletul sa pot lua cu mine copilul in Germania. Sunt disperată nu stiu ce sa mai fac, deoarece avocatul pe care l-am angajat isi bate joc de mine la multe înfățișări nu sa prezentat și nici actele nu le-a depus la timp, v rog frumos ajutatima. Va multumesc din suflet. | |
|
|
|
25-09-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Gogoașă Lorena a scris pe 25-09-2018: Buna ziua numele meu este Lorena , am trăit în concubinaj un an și 6 luni, in urma acestei relații a rezultat un băiat în vârstă de 6 ani si 11 luni. În urma cu 6 ani si 6 luni am pus capăt relației deoarece devenise toxică atat pentru mine cât și pentru copil care in acel moment avea numai 5 luni. Fostul meu concubin era violent și începuse să fure sa face foarte multe prosti. De mai bine de 6 ani nu stiu nimic de el, eu cresc băiatul singură din partea tatălui nu primeste nimic, nici macar un minim interes sau macar un mesaj nici nu stiu sincera sa fiu daca mai traieste. Am angajat un avocat și sunt in mijlocul unui proces care durează de 11 luni , va rog frumos sa imi dati un sfat cum pot castig a tutela băiatul meu. Eu locuiesc in Germania si de o lună de zile m-am căsătorit legal , imi doresc din tot sufletul sa pot lua cu mine copilul in Germania. Sunt disperată nu stiu ce sa mai fac, deoarece avocatul pe care l-am angajat isi bate joc de mine la multe înfățișări nu sa prezentat și nici actele nu le-a depus la timp, v rog frumos ajutatima. Va multumesc din suflet. Pentru a putea scoate minorul din tara fara a necesita acordul tatalui, va trebui obtinuta exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti. Cel mai probabil actiunea dedusa judecatii are ca obiect exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs. si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Luati legatura cu avocatul pe care il aveti pentru a va explica stadiul dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |