Forum avocaţi > Civil

Reziliere contract de intretinere

16-01-2014
Vizitator
Buna ziua , va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine cu cateva lamuriri. Acum 4 ani am luat o matusa ( sora mamei)in intretinere in schimbul casei ( cu acordul celor doi copii ai ei, care in urma succesiunii doar au imputernicit-o ca partile lor impreuna cu ale ei sa ni le cedeze ca un intreg) Noi ne-am facut datoria fata de ea, am investiti niste bani in imobil dar ea acum doreste sa ne rezilieze acest contract( pusa la cale de un frate al ei si cumnata care au gasit un stranepot caruia sa-i dea casa pentru ingrijire si cu care noi am avut niste divergente ) Vreau sa va spun ca cei doi copii( fata si baiat) ai ei nu vor sa dea acestui individ pe care nu-l cunoaste( acum s-a intamplat ca baiatul ei a decedat iar cei doi copii ai lui nici ei nu doresc acest lucru sunt alaturi de matusa lor ) Ea a mers in instanta dusa de acesti oameni ( asa cred eu din moment ce am fost chemati la mediator) unde nu ne-am putut impaca ( nu a vrut ea). Acum va rog foarte mult sa-mi spuneti ce se va intampla mai departe suntem foarte suparati numai dumnezeu stie cat am muncit acolo si i-am dus de toate.Repet fata supravetuitoare si nepotii ramasi sunt alaturi de noi si nu vor nici ei sa se ajunga la judecata . Va multumesc naticipat pentru raspuns. O zi buna va doresc.
Răspunde
 13-02-2014
Bucuresti

Este un litigiu dificil, nu puteti sa-l rezolvati prin opinii din forum deoarece presupune profesionalism in propunere si administrare probe, s.a.
orice greseala facuta pe parcursul litigiului poate duce la rezolutiunea acelui contract

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.